Hailey se javlja Seleni, Kyleinu maskaru nitko ne želi. Nazire li se kraj drami?

Selena Gomez je objavila story kako bi zamolila pratitelje da prestanu s maltretiranjem Hailey Bieber, dok s druge strane Kyle Jenner ignorira situaciju najavljujući lansiranje maskare, ali nitko ju ne želi kupiti
26.03.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @kyliejenner

Prošlo je mjesec dana otkad je započeo skandal s Hailey Bieber, sestrama Jenner i Selenom Gomez u glavnim ulogama. Pisali smo već o svemu što se moglo pisati, kritički se osvrnuli na to koliko ovakvi tinejdžerski ispadi mogu utjecati na brend te smo u detalje prošli svaki kutak ove drame. No, ona još uvijek nije gotova. Skandal i dalje živi dok god je onih koji će strastveno prozivati Hailey Bieber i sestre Jenner na društvenim mrežama. I onda to u jednom trenutku utihne, kao što je utihnula cijela priča oko Kanyea Westa ili Travisa Scotta (čiji je skandal puno ozbiljniji, a posljedice se ne mogu mjeriti s ovom high school dramom. Prisjetimo se samo njegovog koncerta i nastradalih ljudi na istome.) Bura oko Hailey, Kylie, Kendall i Selene se nije utišala, a to dokazuju sljedeći događaji.

Instagram story od Selene Gomez

U petak je sve zatekao Instagram story Selene Gomez u kojem je napisala da joj se javila Hailey Bieber rekavši joj kako dobiva prijetnje smrću i komentare pune mržnje. Gomez je putem storyja zamolila svoje pratitelje da prestanu s time jer ona ne zagovara takvo ponašanje te da nitko ne bi trebao doživjeti mržnju ili maltretiranje. Činjenica je da Hailey Bieber trenutno proživljava javni linč na društvenim mrežama. Ako otvorite bilo koju njezinu objavu na Instagramu, nećete pronaći niti jedan pozitivan komentar. Oni su potpuno zakopani s onim negativnim kojih je gomila. Međutim, kako to da se Hailey javila Seleni? Koliko god Hailey Bieber bila kriva u cijeloj situaciji, proživljavati ovoliku dozu maltretiranja ne zaslužuje nitko pa tako ni ona, ako je doista riječ o prijetnjama smrću (a nekako mislimo da je). Čini se da jedini korak koji je Hailey mogla napraviti kako bi zaustavila maltretiranje je taj da se javi osobi koju je baš ona maltertirala. I to ne kako bi joj se ispričala (možda i je, to ne možemo znati), već kako bi je zamolila da se obrati svojim pratiteljima i zaustavi ovo ludilo. Činjenica je su mnogi „,mrzitelji“ Hailey vjerni fanovi Selene, no je li Hailey Bieber mogla to ipak napraviti drugačije? Recimo, obratiti se svojim pratiteljima sama? Opet, možda joj više nitko ne bi vjerovao ili je njezin menadžerski tim rekao da šuti. U svakom slučaju, Selena Gomez je učinila ono što je jedino ispravno, ponovno potvrdivši status osobe kojoj je stalo. I na čiju će stranu uvijek svi stati.

Kyle Jenner i njezina nova maskara

U cijeloj situaciji, Hailey Bieber je izvukla najdeblji kraj. Osim što ju maltretiraju na društvenim mrežama i u privatnim porukama, njezin nekoć hvaljeni beauty brend Rhode rapidno gubi na vrijednosti. Nitko više ne želi koristiti njezine proizvode (Jeffree Star kojeg svi vole radi njegovih iskrenih recenzija doslovno je bacio čitav pr paket u smeće), a mnogi tvrde da im je najpopularniji proizvod iz linije Lip Treatment napravio rane na usnama. Teško da će se Hailey Bieber i njezin brend izvući s ovakvim optužbama. No, što je sa sestrama Jenner koje su jednako tako bile dio cijelog ovog skandala? Kendall i Kylie dio su klana Kardashian-Jenner pa za njih slobodno možemo reći da ih ova drama neće previše osakatiti. Barem ne novčano.

Već smo pisali o tome da predosjećamo kraj Kardashian ere jer dominacija jedne obitelji ne može trajati beskonačno s obzirom na brojne skandale koje je nanizala. Skandal sa Selenom Gomez se samo nadodaje na sve i to dokazuje vrlo negativan odjek korisnika društveni mreža na nadolazeću maskaru brenda Kylie Cosmetics. Najme, Kylie Jenner je podijelila na svom Instagram profilu vrlo uzbudljive vijesti da će 6. travnja lansirati prvu maskaru svog brenda. Prije cijelog skandala, njezini pratitelji bi vrlo vjerojatno s oduševljenjem dočekali ovu vijest. Kylie Cosmetics je u posljednjih nekoliko godina izgubio na relevatnosti u beauty zajednici. Mnogi su primjetili da Kylie Cosmetics stalno vrti slične palete i tekuće mat ruževe koje danas rijetko tko koristi. Zato maskara dolazi kao pravo osvježenje brenda. No, Kyle je pogriješila svojim mean girl objavama pa je njezina maskara dočekala podsmjehivanje i ruganje. Ispod Kyleine objave o novom launchu, pronaći ćete isključivo negativne komentare poput onih „nećemo koristiti maskaru od nekoga tko maltretira druge“, „pokaži nam kako izgleda maskara bez tih umjetnih trepavica“ ili „ovo je bila greška?“ (referirajući se na Kylein zločesti komentar za Selenine obrve). Hoće li se kupovati maskara? Hoće. Je li Kyle ovom dramom izgubila pozamašan broj ljubitelja njezinog brenda? Jest. Ni Hailey ni Kyle neće biti kruha gladne, no izgubile su svu relevantnost koju su imale i tko zna koliko će se još vući ovaj skandal.

SAZNAJ VIŠE: