Obavijest o obradi osobnih podataka

Osnovni podaci o voditelju obrade

Naziv:               LIFESTYLE PUBLISHING D.O.O.

Adresa:            Ilica 65, 10000 Zagreb

OIB:                  56761833973

Kontakt:           buro247.hr/kontakt

Svrhe obrade osobnih podataka
  1. Pretplata na newsletter

Koristimo Vašu adresu elektroničke pošte za slanje newsletter obavijesti o uslugama, posebnim ponudama, pogodnostima i novostima za koje smatramo da bi Vam mogle biti zanimljive i korisne.

Newsletter primate dobrovoljno, za što nam prilikom prijave dajete privolu. Ostat ćete pretplaćeni na naš newsletter sve do odjave. Odjaviti se možete u svakom trenutku klikom na odgovarajući link na dnu bilo kojeg newslettera.

  • Odgovori na upite

Vaše osobne podatke obrađujemo i u svrhe pružanja informacija koje ste usmeno, putem emaila, kontakt formi na mrežnim stranicama ili telefonski zatražili od nas. Ovisno o vrsti upita ova obrada se temelji naVašoj privoli ili može biti vezana za poduzimanje predugovornih radnji na Vaš zahtjev i ispunjavanje prava i obveza iz ugovornog odnosa.

  • Prijave za posao

Ako ste se prijavili na neki od naših otvorenih natječaja za radno mjesto, tražit ćemo prije svega Vaše osnovne i kontakt podatke (ime, prezime, adresa, kontakt mail ili mobitel), te Vaš životopis. U tijeku postupka možemo Vas tražiti i dodatne informacije, u kojem slučaju ćemo Vas obavijestiti o svrsi prikupljanja tih informacija. Po završetku natječaja, podatke o kandidatima koji nisu primljeni na radno mjesto brišemo u roku od 15 dana te ih dalje ne obrađujemo.

Ako želite da Vaše podatke zadržimo u našoj bazi, prilikom prijave na natječaj ili u bilo kojem trenutku u tijeku postupka možete nam dati privolu za čuvanje podataka i ponovno kontaktiranje. U tom slučaju zadržat ćemo Vaše podatke 24 mjeseca te Vaspo potrebi kontaktirati.

Neovisno o raspisanimnatječajima, možete nam se javiti s otvorenom molbom za posao. U tom slučaju ćemo podatke koje ste nam dostavili čuvati u našoj bazi do 24 mjeseca. U svakom slučaju, privolu možete slobodno povući tako što ćete nam se javiti putem elektroničke pošte.

Primatelji podataka

U pojedinim poslovnim procesima, primjerice za poslove informatičke podrške ili slanje newslettera, koristimo usluge pouzdanih partnera (izvršitelja obrade). Izvršitelji obrade, kada je to nužno, obrađuju Vaše osobne podatke prema našim uputama uz osiguranje primjerenih tehničkih i organizacijskih mjera zaštite osobnih podataka.

U posebnim situacijama, u okviru istraga i drugih službenih radnji koje provode ovlaštena javna tijela bit ćemo obvezni dostaviti tražene podatke koje obrađujemo (npr. temeljem zahtjeva Ministarstva unutarnjih poslova, Državnog odvjetništva RH, nadležnog suda isl.).

Korištenje mrežnih kolačića

Koje kolačiće korisnimo na našim stranicama i s kojom svrhom te kako ih možete samostalno prilagoditi, pročitajte u Informacijama o korištenju kolačića. Postavke kolačića u svakom trenutku su dostupne i u donjem lijevom uglu stranice.

Vaša prava

Ovisno o pravnoj osnovi i načinu obrade možete ostvariti sljedeća prava:

  • Pravo na informacije o obradi te pristup i kopiju podataka;
  • Pravo na ispravak netočnih i/ili dopunu nepotpunih podataka;
  • Pravo na brisanje podataka (ako više ne postoji pravna osnova da daljnju obradu ili pohranu). Ako je primjenjivo, ovisno o načinu obrade podataka i pravnoj osnovi, dostupna su vam i sljedeća prava:
  • Pravo na ograničenje obrade;
  • Pravo na prenosivost podataka;
  • Pravo prigovora na obrade koje se temelje na našem legitimnom interesu;
  • Pravo na povlačenje prethodno dane privole za obradu podataka.
Pravo na pritužbu nadzornom tijelu.

Ako smatrate da je obrada Vaših osobnih podataka u suprotnosti s Općom uredbom o zaštiti podataka, imate pravo podnijeti prigovor nadležnom nadzornom tijelu. Za područje Republike Hrvatske nadzorno je tijelo Agencija za zaštitu osobnih podataka, sa sjedištem na adresi: Selska cesta 183, 10000 Zagreb,[email protected]