LEGO šarmantna koliba donosi pravi planinski ugođaj

Idući mjesec će se na policama pronaći novi LEGO set: šarmantna koliba „A-Frame“ modela koja dolazi s idiličnim krajolikom
26.01.2023.
IMAGE SOURCE: LEGO

Ne sakrivamo koliki smo obožavatelji LEGO brenda. Svakodnevno pomno pratimo neko novo lansiranje koje nas svaki put oduševi. Ne znamo jesu li nam draže LEGO slike poznatih slikara, replike legendarnih automobila ili velike skultpure poznatih likova iz pop kulture, poput T’Challe iz Black Panther filma. Sada imamo novog favorita: LEGO koliba koja nam baš daje neki planinski ugođaj. Pa ako baš ne možemo otputovati u neke prekrasne planinske kolibe, bar možemo zagraditi jednu manju verziju doma.

Još je početkom 2021. godine dizajner Andrea Lattanzio, ujedno i veliki obožavatelj LEGO-a, predao svoj dizajn za kolibu „A-Frame“ modela putem stranice „LEGO-Ideas“. Nakon što je ova ideja skupila 10 000 pristaša, dizajn je odobren za proizvodnju u veljači prošle godine te će se sljedeći mjesec pojaviti na policama.

LEGO KOLIBA „A-FRAME“ MODELA

Set, koji je napravljen od 2082 LEGO komada, rekreira ruralnu kolibu „A-Frame“ modela koja je smještena u planinskoj prirodi. Krov se može skloniti što otkriva prekrasni interijer kolibe s kojim se može igrati. Unutar kolibe nalazi se spavaća soba, kuhinja, radna soba, skrovište na katu, kao i razni dodaci u kući koji upotpunjuju prostor.

Koliba je smještena u idilu planinskog krajolika pa se tako oko nje na trijemu nalaze visoka stabla, 11 životinja, kanu, ostava za drva i još mnogi dodaci. U set su uključene četiri figurice odjevene u džempere, a kao dodatak cijelom iskustvu, uz set dolazi i ilustrirana knjižica s uputama koja sadrži intervjue s LEGO dizajnerima i Andreom Lattanziom.

LEGO koliba bit će dostupna na policama i web stranici brenda 4. veljače po cijeni od 180 dolara.

SAZNAJ VIŠE: