Ovo su LEGO replike legendarnih automobila

Obožavamo LEGO i obožavamo automobile pa zato izdvajamo naš popis najboljih LEGO verzija kultnih, brzih automobila koje bismo voljeli vidjeti u svojoj garaži
16.10.2022.
IMAGE SOURCE: LEGO

Postoji li išta bolje od LEGO verzija voljenih automobila? LEGO nas svako malo iznenadi zabavnim kolekcijama u kojima uživaju djeca, ali jednako tako i odrasli. LEGO spaja umjetnost, prirodu i pop kulturu. A svi smo upoznati s tim koliko ova tvrtka igračaka obožava automobilsku industriju. Sve legendarne automobile kokje si baš i ne možemo priuštiti, možemo imati bar u LEGO verzijama. Pogledajte popis naših najdražih verzija.

Porsche 911

LEGO ima prekrasan komplet modela Porsche 911 kao dio njegove serije „Creator“ usmjerene na lijepe, ali složene konstrukcije. Sastoji se od gotovo 1500 različitih dijelova, a u uputama ćete pronaći kako izraditi Turbo model s motorom s turbopunjačem te prepoznatljivom siluetom. Možete ga sastaviti i kao model Targa s legendarnim zaštitnim okvirom koji se može skinuti.

Ford Mustang
Shelby GT500

LEGO je stavio svoj pečat na Ford Mustanga modela Shelby GT500 i to u neonsko zelenoj boji. Ova kockasta verzija automobila je savršen poklon za sve one koji vole brzu vožnju i utrke. Model se sastoji od ukupno 544 komada, a može se priključiti na LEGO Technic AR aplikaciju za akciju na virtualnoj trkaćoj stazi.

Ferrari
Daytona SP3

Izvrstan dizajn iz LEGO tvrtke dolazi i za Ferrari Daytonu. Sastoji se od 3778 dijelova od kojih ćete složiti prepoznatljiv V12 motor s pokretnim klipovima. Također, model dolazi s krilnim vratima, profinjenim dizajnom kotača te krovom koji se može skinuti.

Land Rover
Defender

LEGO se udružio s Land Roverom za vrlo kul konstrukciju Defendera sastavljenog od 257 komada. Izrađen po mjeri, LEGO verzija Defendera opremljena je mnoštvom realističnih elemenata i funkcija poput karoserijskih ploča te potpuno neovisnog ovjesa. Stražnja sjedala se preklapaju prema naprijed, a dio seta je i do sad najsofisticiraniji LEGO mijenjač.

Bugatti
Chiron

LEGO Bugatti Chiron sastavljen je od 3599 komada i dolazi u prekrasnoj jarko plavoj boji. Ovaj model slagat ćete poput pravog Buhatti inženjera. A također se LEGO verzija može pohvaliti s autentičnim Bugatti interijerom koji je doista uhvatio osjećaj stvarnog automobila.

Dom’s Dodge
Charger

Svim ljubiteljima Brzih i žestokih, ovo će biti savršen poklon. Dom’s Dodge Charger dizajniran je u suradnji s Universal Studios i Dodgeom te je cijeli set prepun cool značajki. Sastoji se od 1077 dijelova, a osim što ćete složiti njegov V8 motor, moći ćete sastaviti i kul postolje na kojem će stajati vaš LEGO ljubimac.

SAZNAJ VIŠE: