Kralj T’Challa iz Black Panthera dobiva svoju LEGO verziju

LEGO je predstavio model kralja T'Challe iz filma „Black Panther“ kojega je utjelovio pokojni glumac Chadwick Boseman te mu je na taj način LEGO iskazao počast
13.09.2022.
IMAGE SOURCE: LEGO
LEGO

LEGO nas svako malo iznova oduševi svojim novim projektima i kolekcijama. Ne možemo se odlučili sviđa li nam se više Van Gogh ili The Office kolekcija. To sada nije ni važno jer nam je trenutno u prvom planu najnovija suradnja LEGO i Marvela. LEGO je već surađivao s produkcijskom kućom Marvel u kreiranju rezidencije Doctora Strangea, a sada otkriva bistu kralja T’Challe iz filma „Black Panther“. Na ovaj način, LEGO odaje počast preminulom Chadwicku Bosemanu koji je utjelovio spomenutog kralja.

Nadolazeći LEGO model kralja T’Challe sadrži 2961 komad, a visok je nešto više od 45 centimetara. LEGO model se sastoji od reflektirajućih crnih i srebrnih dijelova s ljubičastim i plavim svijetlima koji oponašaju puls Vibraniuma (metala od kojeg je izgrađena čitava Wakanda). Remake legendarne ogrlice s kandžama iz filma koja priziva kacigu i „Black Panther“ odijelo visi oko vrata modela, dok su dvije odvojive ruke prekrižene u stilu pozdrava „Wakanda Forever“. Ispod se nalazi čvrsta baza sa stiliziranom pločicom na kojoj piše „Black Panther“. Set će se od 1. listopada prodavati online na službenoj web stranici za 349,99 dolara.

Chadwick Boseman će doista zauvijek živjeti u našim srcima preko svoje uloge kralja T’Challe. Naime, nije LEGO jedini koji na ovaj način daje počast preminulom glumcu. Naime, u studenom ove godine izlazi drugi dio filma „Black Panther“, a u emotivnom traileru možemo vidjeti da se smrt kralja T’Challe isprepliće s radnjom filma. Također, Chadwick Boseman je iako više nije s nama, osvojio Emmy nagradu za svoju ulogu kralja T’Challe u Disneyevoj seriji „What If…?“.  Chadwickovo nasljeđe se i godinama poslije nastavlja.

SAZNAJ VIŠE: