BURO. GUILT-FREE KUTAK: proteinski kolač sa šumskim voćem

Nakon što nas je oduševio ukusni banana bread i sočni tiramisu, Marie Wasler nam je pripremila recept za proteinski kolač sa šumskim voćem koji ćemo već ovaj vikend isprobati
03.02.2023.
IMAGE SOURCE: Danko Šimunović

Prošla dva tjedna smo se uvjerili koliko je zapravo jednostavno uživati u ukusnoj hrani bez da osjećamo grižnju savjest jer smo unijeli previše kalorija. Za to je zaslužna food blogerica Marie Wasler koja nam je pripremila dva ukusna slatka recepta te Boom Box čiji su se proizvodi bez dodatnog šećera i na 100% biljnoj bazi pronašli u ovim receptima. Oduševili su nas proteinski banana bread te božanstveni tiramisu pa zato u našem GUILT.FREE KUTKU nastavljamo dalje s preukusnim jelima. Ovoga puta, na meniju je sočni proteinski kolač sa šumskim voćem.

BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler

Dolazi nam sunčani, ali hladni vikend pa je idealna prilika da zagrijemo nepce s kolačem bogatog okusima. Ako želite iskoristiti sunčane dane, neće htjeti provesti čitavo jutro i popodne u pečenju kolača. Zato vam treba neki recept s kojim ćete izdvojiti maksimalno sat vremena za kuhanje, a rezultat će biti veličanstven. Marie Wasler nam stiže s prefinim proteinskim zobenim kolačem koji je obogaćen osvježavajućim šumskim voćem. Recept je jednostavan, kolač se vrlo brzo napravi, a njegovi sastojci među kojima su se pronašli Boom Box proizvodi omogućit će vam da u ovoj slastici uživate bez grižnje savjesti. U slast!

BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler
BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler

Proteinski kolač sa šumskim voćem

Sastojci: 
• šalica Boom Box zobene kaše od banane,
lješnjaka i čokolade (birajte okus po želji)
• 2 šalice Boom Box zobenog napitka
• mjerica proteinskog praha
• 1 banana
• žličica praška za pecivo
• 2 žlice eritrita (ili drugo sladilo po želji)
• prstohvat soli
• smrznuto voće (npr. šumsko voće)

BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler

Priprema:

1. Sve sastojke (osim smrznutog voća) stavimo u blender i blendamo
dok ne dobijemo smjesu nalik onoj za palačinke. 

2. Kalup namastimo ili stavimo papir za pečenje. 

3. Zatim ulijemo smjesu u kalup.

4. Na smjesu dodajemo smrznuto voće.

5. Zobeni kolač zatim pečemo na 180 stupnjeva 30-40 minuta. 

BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler

BURO guilt free proteinski kolac Marie Wasler
SAZNAJ VIŠE: