Megan Fox je otvoreno pričala o estetskim korekcijama

Već se godinama piše o tome trebaju li poznate oosbe priznati koje su estestske zahvate napravile. Megan Fox je odlučila priznati svoje
25.03.2024.
IMAGE SOURCE: Profimedia

Živimo u vremenu filtera koji se lijepi na filter, utjecaju TikToka na trendove u estetskoj kirurgiji, porastu estetskih zahvata među mlađom generacijom i naravno poznatih osoba koje imaju svoje beauty brendove i prodaju vječnu ljepotu u staklenoj teglici. Većina tih osoba je napravila određene estetske zahvate, ali ih sakrivaju. I dalje odgovorno tvrdimo da se u tom slučaju radi o obmani kupca jer ako stojite iza skincare brenda i tvrdite da ga koristite i pritom tvrdite da „čini čuda“ za kožu, onda trebate priznati lasere, botokse, filere i sve dodatne stvari koje se rade, a zbog kojih kvaliteta kože izgleda besprijekorno. U ovoj igri naravno prednjače Kardashiani i svi njihovi beauty brendovi koji su izgrađeni na tezi da sve žene žele izgledati kao Kim i sve djevojke kao Kylie. Naravno da to nije istina i da svatko ima nekog svog idola ili ne želi izgledati kao nitko od navedenih, ali beauty brendovi obitelji Kardashian su izgrađeni na estetici svojih osnivačica. Velika se prašina podigla kada je Kim Kardashian za Allure magazin izjavila da nije radila ništa na licu osim malo botoksa tu i tamo, pokojeg lasera i da ima dobar skincare (naravno u svrhu promocije SKNN brenda). Nije prošlo ni 24h, a intervju je postao viralan zbog očitih laži koje su izgovorene. Onda dolazimo do Megan Fox koja je odlučila imati svježi pristup temi o kojoj se razglaba na internetu već godinama. Naravno govorimo o njenim estetskim zahvatima koji su česta tema društvenih mreža, foruma i medija.

MEGAN FOX

Megan Fox u podcastu „Call Her Daddy“

Megan je nedavno gostovala u popularnom podcastu Call Her Daddy i nekoliko isječaka iz tog podcasta su postali viralni. Jedan od njih je onaj u kojem se osvrnula na temu estetskih korekcija i sasvim iskreno navela koje je zahvate napravila (osim jednog) i koje zahvate sve želi napraviti u budućnosti. Iskrenost se isplatila u svakom smislu i mnogi su komentirali da su promijenili mišljenje o Megan nakon ovog gostovanja. Megan Fox nema svoju beauty liniju (što ne znači da je neće pokrenuti u skladu s trendovima) ali je svejedno istupila iskreno što je atipično za Hollywood.

@spotifypodcasts

Megan Fox talks plastic surgery: what’s real, what’s not, and what’s up with all the stigma #callherdaddy #podcast #meganfox #plasticsurgery #mgk #spotifypodcast #alexcooper #chd

♬ original sound – Spotify Podcasts

TikTok je ovaj istup dočekao s aplauzom jer „no gatekeeping“ je pošten sistem funkcioniranja ako ste nekome uzor. Nitko nije dužan otkrivati zahvate koje je napravio ali ako prodajete „ljepotu“ kao koncept i na tome zarađujete milijune, onda ste itekako dužni priznati svojim kupcima da vaš izgled nije samo stvar religioznog korištenja proizvoda s vašim potpisom.

Svi veliki kozmetički brendovi u svojim reklamama moraju naznačiti ako koriste neke dodatke prilikom snimanja. Primjera radi – parcijalne trepavice se često koriste u reklamama za maskare i to je proizvođač dužan navesti kako ne bi obmanjivali kupce. Zašto bi drugačija stvar bila s raznim lip kitovima i serumima koje proizvode poznate osobe?

Mnogima će ovaj istup Megan Fox biti neka trivijalna stvar jer koga boli briga što je neka glumica izjavila da je operirala nos i grudi i stavila botoks ili filere. I to je sasvim ok ako vas ova tema ne zanima. Ali za sve one mlade cure koje je gledaju kao uzor, važno je prenijeti informaciju da su neke stvari na njoj napravljene. Sviđa li vam se to što je napravila? Nije važno jer svaka korekcija je stvar osobnog izbora. Sve izrečeno se može protumačiti na tisuću načina i svako tumačenje je ok dok god vam netko ne prodaje maglu i tvrdi da izgleda besprijekorno jer je eto genetski superioran. Newsflash: nije.

SAZNAJ VIŠE: