SEARCH

Dior ima ljetnu kolekciju u kojoj možete pronaći sve od natikača do ležaljke za plažu

Nije neuobičajeno da luksuzne kuće imaju cijeli niz dodataka za ljetne aktivnosti i da iste koštaju kao suho zlato. Dior je uz LV i Chanel jedan od brendova koji prednjači u ovom segmentu
06.07.2022.
IMAGE SOURCE: Dior
RECOMMENDED

Ljetne kolekcije su dobar izvor zarade za luksuzne kuće jer onih 1% uvijek putuju na egzotične destinacije gdje se itekako gleda je li vam kupaći kostim Dior i imate li novu beach torbu iz recentne kolekcije. Brendovi to naravno masno naplaćuju i sigurno je da nećete proći povoljnije u kapsulnoj ljetnoj kolekciji pa iako kupovali ručnik za plažu, luftić ili natikače. Dior je bez premca jedna od najluksuznijih kuća koja je svoje djelovanje proširila u lifestyle segment. Kad kažemo „lifestyle“ mislimo na sve one stvari za koje niste ni znali da mogu biti dizajnerske. Daske za surfanje, set za badminton, set za stolni tenis, gore spomenuti luftić.

Sve što postoji je brendirano i upakirano tako da se zapitate: treba li mi možda ovo za ljeto? Dioriviera je kolekcija koja se stalno nadopunjuje i u segmentu odjeće i dodataka možete pronaći neke kultne modele torbica u ljetnom izdanju te sve komade koji se smatraju odjećom i obućom za odmor. Džemperi od laganog konca s prugicama i natpisima mondenih ljetovališta, lagane suknje, kupaći kostimi, pareo, kape, šalovi, narukvice od konca i naravno sandale.

U kolekciji se nalazi i daska za surfanje čija cijena iznosi nemalih 8700 eura i koja je u potpunosti izrađena ručno. Narančasti luftić košta 4300 eura, a u svojoj Dior ležaljci se možete opustiti za 1090 eura.

SAZNAJ VIŠE: