Dior priprema luksuzno spa krstarenje po Parizu

Dior je u suradnji s pariškim hotelom Cheval Blanc kreirao luksuznu spa plovidbu po rijeci Sieni koja će pružiti gostima jedinstveno wellness iskustvo
23.06.2022.
IMAGE SOURCE: Parfums Christian Dior

Francuska kuća Dior odlučila je pretočiti profinjenost brenda u kreiranje jedinstvenog spa centra. Diorov ultra luksuzni spa dio je jednako raskošnog hotela Cheval Blanc u Parizu, a njegova posebnost leži u tome što će gostima pružiti iskustvo spa plovidbe po rijeci Sieni. Ova francuska kuća u suradnji s prestižnim hotelom započet će s wellness krstarenjem 29. lipnja što će dati vrlo otmjen uvod u Haute couture tjedan mode u Parizu koji započinje 3.srpnja.

Krstarenje je svojevrsni spa tretman na brodu s Dior brendom. Gosti će do 13. srpnja moći rezervirati četiri sobe za tretmane: tri jednokrevetne i jednu dvokrevetnu. Zna se da je riječ o krstarenju po rijeci Sieni od sat vremena unutar kojih će gosti uživati u masaži lica i tijela. Masaža će koštati 670 eura, a za 150 eura putnici će moći prisustvovati pilatesu s fitness trenericom Julie Pujols. Kako bi ovaj luksuzni trenutak na brodu bio još ekskluzivniji i intimniji, spa krstarenje prima samo pet putnika u spomenutim sobama. Brod, čija će gornja paluba biti opremljena Diorovim kućnim priborom, bit će usidren u Pont Debillyju iz kojeg će gosti imati predivan pogled na Eiffelov toranj.

Prema priopćenju za javnost, Diorov spa centar na brodu odaje počast Les Bains de la Samaritaineu, plutajućem kupalištu koje se nekad nalazilo na Seini ispred pariške robne kuće La Samaritaine. Kupalište je bilo otvoreno za javnost i sadržavalo je prostorije s parnim kupeljima, hidroterapijom i kozmetičkim tretmanima. Kupalište je uništeno 1910. godine u Velikoj poplavi u Parizu, a Dior je uzeo djelić ovog kultnog mjesta i stvorio vrhunsko krstarenje koje će zasigurno pružiti nezaboravno iskustvo svakom putniku na Dior brodu.

SAZNAJ VIŠE: