SEARCH

Vraća se Zagreb Beer Fest, imamo popis izvrsnih izvođača

Objavljeno je prvih deset glazbenih imena koja će nastupiti na najvećem zagrebačkom open-air festivalu "Zagreb Beer Fest"
13.03.2023.
IMAGE SOURCE: PRESS/ Filip Bušić/ Nando Holjevac/ Pinterest/ Instagram
RECOMMENDED

Zagrebački Park dr. Franje Tuđmana i ovog će proljeća postati omiljena destinacija svih ljubitelja spoja vrhunske glazbe, pivskog osvježenja i druženja. Nakon što je ranije potvrđeno kako se Zagreb Beer Fest ove godine održava od 18. do 21. svibnja, sada su objavljena i prva glazbena imena koja će stati na koncertnu pozornicu najvećeg zagrebačkog open-air festivala.

Prvi val potvrđenih izvođača koji stižu na šesto po redu izdanje Zagreb Beer Festa predvode PipsChips&Videoclips, jedan od najvažnijih zagrebačkih rock bendova u povijesti i Daleka obala, splitske ikone koje su prošle godine potvrdile ponovno okupljanje i novi autorski materijal.

Njima se pridružuju i alternativni rockeri Artan Lili, koji su prošle godine obilježili i deset godina djelovanja, mlada i sve zamjećenija glazbenica i autorica Miach, dobitnica nagrade Cesarica Hit listopada za pjesmu “NLO”, rock duo i dobitnici Rock&Off nagrade Djeca!, synth-pop trio pocket palma, rock bend Orvel, pop-punk dvojac Luzeri, kojeg predvode Goca RIP iz Kuku$a i Dipsi iz Buntaija, indie-disko-pop punker Peki Pele te Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute bend).

Ovih deset imena dio su prvog dijela potvrđenih izvođača koji će obogatiti glazbeni program ovogodišnjeg izdanja Zagreb Beer Festa, koji će park “Tuđmanac” ponovno pretvoriti u proljetnu oazu posvećenu pivu i koncertima, a uskoro će biti otkrivena i ostala imena koja će stati na pozornicu festivala.

Stotine tisuće posjetitelja bili su dio dosadašnjih izdanja Zagreb Beer Festa, koji će i ove godine svojim posjetiteljima ponuditi raznovrstan spektar besplatnih koncerata na otvorenom i više od 180 vrsta piva. Kao i do sada, publika će moći uživati u koncertima rock, pop i hip-hop žanrova, a osvježenje će moći pronaći u bogatoj ponudi asortimana industrijskih i craft pivovara te street food zalogajima.

Zagreb Beer Fest, najveći zagrebački open-air festival, održat će se kroz četiri dana, od 18. do 21. svibnja, a ulaz će kao i svake godine do sada, biti besplatan. Sve informacije i novosti o festivalu možete pratiti na službenoj Instagram stranici.

SAZNAJ VIŠE: