Stiže film o Air Jordan brendu u režiji Bena Afflecka

Ben Affleck dolazi s filmom o početku Air Jordan brenda u kojem će uz Afflecka, glumiti i Matt Damon
25.01.2023.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Pinterest

Ben Affleck se već vješto okušao u redateljskim vodama, a uskoro u kina stiže njegov novi redateljski projekt, film „Air“. Film, u kojem glume Matt Damon i sam Ben Affleck, prati početak brenda Air Jordan te veliko partnerstvo između Nikea i košarkaške legende Michaela Jordana.

U ovoj sportskoj drami o Air Jordan brendu, Affleck će se pronaći u ulozi suosnivača Nikea, Phila Knighta, dok će Damon glumiti direktora Nikea, Sonnyja Vaccara. Glumačka postava je sljedeća: Jason Bateman kao Rob Strasser, Chris Messina kao David Falk, Matthew Maher kao Peter Moore, Marlon Wayans kao George Raveling, Chris Tucker kao Howard White, Viola Davis kao Deloris Jordan, Gustaf Skarsgård kao Horst Dassler and Julius Tennon kao James Jordan.

Film „Air“ označava prvi projekt produkcijske kuće Artist Equityja koju su zajedno pokrenuli Ben Affleck i Matt Damon. Alex Convery je napisao scenarij za film, a producenti su David Ellison, Jesse Sisgold, Jon Weinbach, Affleck, Damon, Madison Ainley, Jeff Robinov, Peter Guber i Jason Michael Berman. Film će se u kinima početi prikazivati 5. travnja ove godine, nakon ćega će izaći na Amazon’s Prime Video streaming platformu.

SAZNAJ VIŠE: