Serija „Squid Game“ pretvara se u pravo natjecanje na koje se možete prijaviti

Netflix je najavio reality show po uzoru na seriju „Squid Game“ i već sada prima prijave iz cijelog svijeta
20.06.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, IMDb

Svi smo upoznati s korejskom serijom „Squid Game“ koja je zaludila svijet te postala jedna od najpopularnijih Netflixovih serija ikad. Ako ste gledali seriju, onda znate užasnu istinu iza svih igara na bizarnom natjecanju, a sigurno ste promatrajući svoje omiljene likove kako pokušavaju preživjeti, razmišljali o tome biste li vi uspjeli pobijediti igru ili razviti neku strategiju koja vam osigurava prolaz. Sada se u tome možete i sami okušati. Naime, kada nešto postane u tolikoj mjeri popularno, Netflix brže-bolje krene u realizaciju novog projekta povezanog s omiljenom serijom ili filmom. Najčešće to bude neki spinoff, ali ovoga puta Netflix je odlučio napraviti reality show s pravim natjecanjem koje će izgledati baš kao zastrašujuće natjecanje u seriji „Squid Game“.

Netflix je najavu za drugu sezonu serije „Squid Game“ popratio s najavom jedinstvenog reality showa pod nazivom „Squid Game: The Challenge“. Ovaj natjecateljski show će kao i u seriji primiti 456 sudionika koji će se natjecati u igrama inspiriranima serijom. Svaki natjecatelj ima priliku osvojiti 4,6 milijuna dolara, što je najveća novčana nagrada u povijesti reality TV showa. Međutim, ovdje neće biti niti fatalnih posljedica kao u seriji, već će se gubitnici jednostavno vratiti kući praznih ruku.

Reality show će se najvjerojatnije početi prikazivati 2023. ili 2024. godine, a Netflix je trenutno u procesu traženja kandidata. Na svojoj službenoj stranici, poziva ljude diljem svijeta da se pridruže ovom nezaboravnom iskustvu i prijave na natjecanje. Nije bitno od kuda ste, već je samo važno da znate engleski jezik. Ako se želite okušati u igrama na koje ste grizli nokte dok ste gledali seriju, jednostavno se prijavite za natjecateljski show putem linka na Netflixovoj stranici. Tko preživi, pričat će!

SAZNAJ VIŠE: