SEARCH

Zara Home ima neodoljivu kolekciju božićnih ukrasa i mirisa

Zara Home je izbacila kolekciju božićnih ukrasa koji odišu elegancijom, luksuzom i toplim božićnim ugođajem
03.11.2023.
IMAGE SOURCE: Zara Home
RECOMMENDED

Božićni ukrasi su se već pronašli u trgovinama, a brend koji je uhvatio prvi val blagdanskih kolekcija je Zara Home. Zlatne, srebrne, bogate crvene i zimzelene boje prevladavaju ovom kolekcijom koja djeluje luksuzno, ali umirujuće i baš daje osjećaj toplog doma obavijenog tihim luksuzom.

zara home božićni ukrasi

Ukrasi za bor

Zarina božićna kolekcija ima širok spektar kuglica za bor među kojima nam pažnju plijene staklene teksturirane kugle u zlatnim i srebrnim nijansama.

zara home kuglice za bor
zlatna kuglica

Posebno se ističu i svjetleći porculanski božićni ukrasi u obliku bora sa svjetlucavim detaljima.

porcilanski borovi

Elegantne dekoracije za dnevni boravak

Zara Home je unutar kolekcije pripremila neodoljive dekoracije koje će se savršeno uklopiti u dekor vašeg doma jer nisu napadne i odišu elegancijom i suptilno daju božićni ugođaj. Naši favoriti su porculanske svjetleće kućice, velike staklene kugle s LED svjetlom te papirnata božićna drvca koja služe kao savršena zamjena za prave jelke.

svjetleći ukrasi
porculanske kućice
papirnati bor zara home

Svijeće koje daju bajkovitu atmosferu

Spiralne crvene svijeće će se savršeno slagati sa zlatnim detaljima, a nas su osvojile šarmantne svijeće u obliku gljive i božićnih jelki prekrivenih snijegom.

svijeće borovi
spiralne crvene svijeće
svijeće zara home

Zarini mirisi Božića

Zara je poznata po svojim mirisima koje svi obožavaju, a potrudila se i da ovoga Božića naš dom miriše na blagdane. Dva mirisna seta uključuju svijeću, difuzor, sprej, mlijeko za tijelo i osvježivač za auto. Prvi set pod nazivom „Chimney“ ima za cilj prizvati sliku obitelji koja je okupljena oko topline kamina. Gornje note evociraju miris drva za ogrjev, srce čine kašmir i mahovina, dok su donje note obavijene mošusom i cedrovinom.

Drugi set pod nazivom „Gingerbread“ miris je svježe pečenih medenjaka s nježnim notama cimeta i začina čime ćete stvorite toplu i ugodnu atmosferu uz naš najslađi miris.

Među ostalim ukrasima, pronaći ćete preslatke dekoracije za bor u obliku životinjica napravljenih od vune, keramičke vaze i držače za svijeće koji su ručno oslikani te čitav niz različitih kuglica, kutija, privjesaka u obliku zvona i ostaloih ukrasa koji evociraju božićni duh. Čitavu kolekciju pogledajte na Zara Home web stranici.

SAZNAJ VIŠE: