Saint Laurent dovodi poznati sushi restoran u Pariz

Povodom Tjedna mode u Parizu, modna kuća Saint Laurent dovodi poznati sushi restoran iz Los Angelesa u svoj Rive Droite butik gdje će posjetitelji imati priliku okusiti najbolja sushi jela
21.09.2022.
IMAGE SOURCE: Saint Laurent/ Pinterest

Nakon Tjedna mode u Londonu, Pariz je na redu da bude domaćin. Paris Fashion Week održat će se od 28. rujna do 7. listopada, a za taj poseban događaj Saint Laurent je došao na odličnu kulinarsku ideju. Znamo koliko modne kuće vole gastronomiju pa tako Louis Vuitton ima svoj restoran u Saint Tropezu i pop-up restoran u Seoulu. No, Saint Laurent je napravio malo drugačiji potez i odlučio dovesti poznati sushi restoran u vlastitu trgovinu.

Sushi Park je restoran smješten u Los Angelesu koji je otvoren 2006. godine te predstavlja „jedno od najlegendarnijih kulinarskih odredišta u gradu“, kako kaže Saint Laurent. Restoran radi pod palicom chefa Petera Parka kojemu će ovo biti prvi put da zajedno sa svojim timom predstavi sushi iskustvo iz restorana na nekoj drugoj lokaciji.

Peter Park i njegov tim putuju u Pariz na poziv kreativnog direktora Saint Laurenta Anthonyja Vaccarella. Ova velika modna kuća ugostit će ekipu ekskluzivnog Sushi Parka u svojoj pariškoj trgovini Rive Droite te tako donijeti poznati okus ovog sushi restorana svojim gostima.  U trgovini će se održavati dvije večere, u 19 sati i 21:30 kada će gosti moći otkriti Parkerov jelovnik s bogatim izborom visokokvalitetne, sezonske svježe ribe.

„Oduvijek sam bio zahvalan Anthonyju što je redovit gost, a kada mi je ponuđena prilika za suradnju s YSL-om, rekao sam da. Htio sam stvoriti jedinstveno iskustvo i pozvao sam starog prijatelja i keramičara, Daeyong Kima, da kreira novu liniju keramike samo za ovu suradnju“, rekao je Peter Park. The Rive Droite butik smješten je u nekadašnjem concept-storeu Colette i predstavlja se kao „kreativno i kulturno odredište“ koje redovito održava izložbe i događanja. Prethodno je doveo kamion s hranom Sant Ambroeus, ali gosti koji imaju dovoljno sreće da uhvate rezervaciju za Sushi Park, bit će smješteni podrumu noćnog kluba.

SAZNAJ VIŠE: