Louis Vuitton otvara pop-up restoran u Maison Seoulu

Modna kuća Louis Vuitton otvara vegetarijanski pop-up restoran u Maison Seoulu, a kuharsku palicu će preuzeti Alain Passard, kuhar s tri Michelinove zvjezdice
09.09.2022.
IMAGE SOURCE: Louis Vuitton
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nakon otvorenog restorana u Saint Tropezu, Louis Vuitton svoju gastro ljubav širi i na Seoul. Naime, ova luksuzna modna kuća sprema se otvoriti svoj prvi vegetarijanski pop-up restoran na lokaciji Maison Seoul. Restoran zauzima četvrti kat vodećeg butika brenda u Seoulu, a kuharsku palicu preuzima Alain Passard, kuhar iz Arpègea s tri Michelinove zvjezdice.  Passard je stvorio savršeni kulinarski sklad s pariškom modnom kućom oko serviranja francuske kuhinje inspirirane sezonskim namirnicama.

Vodeći se temom jesenskog vrta, prostor restorana je ukrašen mnoštvom cvijeća i lišća. Lišće nadopunjuje stolice od prirodnog drva i ratana te nudi spokojnu atmosferu naglašenu prirodnim svjetlom koje prodire kroz zakrivljene staklene prozore zgrade projektiranu od strane arhitekta Franka Gehryja.

Usluge ručka, večere i poslijepodnevnog čaja pružaju izvrsnu sezonsku usklađenost s posuđem francuskoga brenda Maison Fragile. Osim posuđa s ugraviranim motivima voća i povrća, Louis Vuitton je pripremio i održive držače za salvete izrađene od ostataka kože koja je služila za izradu proizvoda ovoga brenda.

Alain Passardov pop-up restoran bit će otvoren od 17.rujna do 29.listopada u Louis Vuitton Maison Seoul butiku. Pop-up restoran će svakodnevno nuditi ručak i večeru s više sljedova od podneva do 14:30, odnosno od 18:30 do 21:30. Kava i čaj bit će dostupni od 15 sati. Rezervacije su dostupne putem Catch Tablea i to po načelu, tko prvi dođe, prvi će biti poslužen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: