Pravi ljetni doživljaj uz let balonom i Hendricksovu Neptuniu

Hendricks svojim avangardnim stilom opet oduševljava pa je uz let balonom predstavljeno je novo limitirano piće Neptunia
30.07.2022.

“Što je to dovoljno za sreću?”, pitanje je koje ste si sigurno postavili barem jednom. Život nas nekako uvijek uvjeri da je sreća ispunjenost neovisna od materijalnih stvari pa makar se radilo i o nezamislivom luksuzu. Iako bez materijalnog ne možemo živjeti, mnogi će se složiti da je na kraju dana najvažnije proživjeti nešto, nešto uzbudljivo, nešto novo. Nije li to glavni sastojak i tajni začin sreće? Budimo realni, bez tog experienca je jednostavno – dosadno! Da se sreća krije u kreiranju novih iskustava koja su vrijedna prepričavanja i dijeljenja s drugima, svojevremeno je izjavio i Steve Jobs. Vođen tom idejom, Hendrick’s je još jednom uzbudljivu notu života pretočio u svoj jedinstveni taste. Ovog puta, posebni experience “uhvaćen” je u zagrljaju nove Neptunie.

Savršeno neobičan ljetni experience

Naziv Neptunia najbolje karakterizira poseban taste, odražavajući sve čari mora, od morskog zraka i svježine valova, preko autentičnog bilja sa škotskih obala do završnog štiha citrusa. Inspirirana moćnim valovima, Neptunia se ističe kao najneobičniji okus u Hendricksovoj kolekciji što ju čini posebnim i limitiranim izdanjem.

Naginjući ka Mediteranu, Neptunia je predstavljena točno tamo gdje je trebalo – u okrilju ljepote našeg najpoznatijeg jadranskog bisera – Dubrovnika. Hendrick’s je barem na nekoliko sati uspio začiniti opuštenu atmosferu te je pretvoriti u poseban doživljaj na krilima zavodljive Hendrick’s Neptunie, a okusni experience se savršeno uklopio u morsko ozračje Dubrovnika. Morski povjetarac s mirisom soli u zraku sljubio se s okusom Neptunie, dok se u pozadini pripremala još jedna vruća avantura sa savršenim Hendricksovim doživljajem.

Tako je Hendrick’s u svom prepoznatljivom stilu nastojao izbaciti ‘tradicije’ kroz prozor, stvarajući i njegujući neočekivani ritual i spektakl za uživanje u ljetu na doista neobičan način. Uz Most Unusual Balloon uzvanici su se uspjeli teleportirati u neku drugu Most Unusal dimenziju što im je donijelo jedno neprocjenjivo iskustvo vrijedno prepričavanja i dijeljenja s drugima.

SAZNAJ VIŠE: