Super Bowl 2024: najbolji trenutci s velikog sportskog događaja

Usher na koturaljkama, Alicia Keys za klavirom, Taylor Swift u zagrljaju Travisa Kelcea...pogledajte najbolje trenutke Super Bowla 2024
12.02.2024.
IMAGE SOURCE: @ben_liebenberg/NFL/ Profimedia
RECOMMENDED

Jučer su Kansas City Chiefs slavili pobjedu nad San Francisco 49rs-ima sa završnim rezultatom 25:22. Iako ostatak svijeta nije zainteresiran za američki nogomet, jučer su mnogi pratili finale Super Bowla iz barem dva razloga: prvi, u poluvremenu je nastupao legendarni sex simbol Usher koji je obećao dovesti na pozornicu velike R&B zvijezde, a drugi, pobjedi Kansas Chiefsima je pridonio Travis Kelce, a.k.a Taylor Swiftin dečko. Koji su to trenutci ukrali pažnju gledateljima i stavili samu tkamicu u drugi plan?

Taylor Swift i Travis Kelce

Ne postoji osoba kojoj na feedu nije iskočila fotografija Taylor i Travisa nakon pobjede njegovog kluba. I mislimo da u povijesti Super Bowla ne postoji finale u kojem su svi pogledi bili usmjereni prema nekom celebrityju (a da nije onaj koji nastupa), kao što su prema Taylor Swift. Zato njihov strastveni zagrljaj nakon utakmice moramo uključiti u ovaj popis. Taylor je na utakmicu došla u pratnji Ice Spice i  Blake Lively.

taylor swift i travis Kelce

super bowl 2024 najbolji trenutci

taylor swift i travis Kelce

Usher i sve R&B legende na pozornici

Maknut ćemo se malo od Taylor i pažnju usmjeriti prema Usheru koji je izveo spektakularan nastup u poluvremenu Super Bowla. Ovaj nas je pjevač svojim hitovima još jednom nostalgično podsjetio zašto volimo R&B s početka 2000-ih. Usher je pjevao bez playbacka, plesao, presvlačio se, skidao majicu, čak završio i na koturaljkama (s kojih je skoro pao) te ispunio obećanje da dovede legende R&B i hip-hop scene.

Na pozornici mu se na oduševljenje mnogih pridružila Alicia Keys odjevena u prekrasni Dolce&Gabbana kombinezon sa šljokicama. Pjevačica je s Usherom izvela poznati hit iz 2004. „My Boo“. Lil John i Ludacris izveli su pjesmu „Yeah!“, također veliki hit 2000-ih, a na pozornicu su stigli i glazbenica H.E.R te will.i.am kroz čije se noge Usher provukao u koturaljkama.

super bowl 2024 najbolji trenutci

super bowl 2024 najbolji trenutci

alicia keys super bowl

Beyonce i najava albuma

Tijekom Super Bowla u Las Vegasu, Beyonce je putem teaser videa najavila svoj novi album, odnosno drugi dio albuma „Renaissance“ koji je objavljen u ljeto 2022. „Renaissance Part II“ koji je country tematike, bit će vani 29. ožujka. Njezin suprug, reper i glazbeni mogul Jay-Z, te njihova kći Blue Ivy, bili su među slavnim gostima koji su prisustvovali utakmici na stadionu Allegiant.

Urnebesna objava Ryana Reynoldsa i crvena trenirka Black Lively

Najbolje prankove rade Ryan Reynolds i njegova supriga Blake Lively. Kad god pronađe priliku, ovaj bračni par ju iskorištava da se međusobno podbadaju. Dok je Lively bila na stadionu Allegiant na utakmici, Reynolds je na Instagramu  upitao svoje gledatelje: “Jesu li svi vidjeli trailer za #Deadpool? Je li itko vidio moju ženu?” Na fotografiji je glumac pozirao pored fotografije sebe u traileru za Deadpool. Svi su vidjeli njegovu ženu koja je zabljesnula u crvenoj adidas x Balenciaga trenirci.

SAZNAJ VIŠE: