Pozivamo vas na treći Botanica Sessions u ambijentu Martićeve ulice

Uz Botanica koktele ljeto traje dulje: Pocket Palma, Nika Turković i DJ Pepi Jogarde rasplesati će Martićevu ulicu na trećem i dosad najvećem izdanju Botanica Sessionsa
29.09.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nakon rasplesanih posjetitelja i zarazne energije posljednjeg #botanicasessions koncerta održanog na zagrebačkom Gornjem gradu, Botanica nas poziva na treće po redu i dosad najveće izdanje Botanica Sessionsa uz popularna imena domaće scene:

· Nika Turković

· Pocket Palma

· DJ Pepi Jogarde

Uz Botanica koktele ljeto traje dulje, stoga rezervirajte datum i vidimo se u magičnom ambijentu Martićeve ulice.

Destinacija dobrog provoda bit će u glavnom Parku u ulici Fra Grge Martića, kojeg Zagrepčani često oslovljavaju sa “zagrebački SoHo“ jer je ulica baš kao i SoHo poznata po prelijepoj arhitekturi, šarmantnim restoranima, kafićima, dizajnerskim trgovinama kao i bezglutenskim patisserie lokacijama.

Osvježavajući Botanica event održat će se u petak 30.9.2022. od 18 sati, a za atmosferu će se pobrinuti i novi izvođači uz Botanica artiste koje ste do sada već imali priliku čuti na prethodnim Botanica sessions koncertima. Novo pojačanje dolazi od synthwave tria kojeg svi obožavamo – Pocket Palma!

Tvoj recept za afterwork party

Utaži žeđ za vrhunskom zabavom uz Botanica koktele i izvrsnu glazbu. Ulaz na event je potpuno besplatan. Zaprati @botanica.drinks Instagram za više informacija o nadolazećem druženju i popratnom giveawayju za sve ljubitelje dobrog outfita (more info soon).

Dok nestrpljivo čekate 30.9. pogledaj kako smo se proveli na posljednim Botanica Sessionsima:

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: