Glazbeni mix DJ Pepija nas priprema za odličnu atmosferu na Gornjem gradu

Kako bi se što bolje pripremili za pravi ljetni izlazak na Botanica Sessions Live u Vranyczanyevoj poljani, poslušajte mix DJ Pepija Jogarda uz čije ćete ritmove plesati uživo već ove večeri
30.06.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Napokon je došlo ono vrijeme kada se možemo prepustiti svim užicima koje nam ljeto donosi, a festivala je doista na biranje. I baš nam nekako treba jedan casual izlazak s ekipom kada s koktelom u ruci upoznajemo nove cool ljude i plešući uz glazbu, pokazujemo svoje ljetne outfite. Razveselit ćemo sve vas koji se isto tako osjećate jer nas danas očekuje Botanica Sessions Live, glazbena ljetna idila na Gornjem gradu. S obzirom na to da su nas visoke temperature pojele, Vranyczanyeva poljana gdje se održava Botanica Sessions je savršeno mjesto za sakriti se od vrućine i s hladnim Botanica koktelom u ruci, lagano se njihati uz glazbu vrhunskih imena domaće DJ scene Pepija Jogarda i Marija Kolonića Pytzeka.

Druženje na otvorenom i pravu ljetnu idiličnu atmosferu u gornjogradskom parku, Pytzek će začiniti opuštajućim house-soul ritmovima, a savršenoj ljetnoj večeri doprinijet će mekana i plesna disco-house kombinacija legendarnog Pepija. Ovaj svestrani DJ donosi nam svoj prepoznatljiv zvuk koji miješa disco, house i techno, a koji će se idealno stopiti u laganu ljetnu večer na otvorenom. Svoju želju za dobrom glazbom, hladnim koktelima i druženjem možete ostvariti danas u 19 sati na Botanica Sessions Liveu, a lagani warm-up vam je pripremio DJ Pepi sa svojim odličnim glazbenim mixom na Botanica Drinks SoundCloudu koji mi sanjivo preslušavamo dok nestrpljivo čekamo da prođe radni dan kako bi se što prije mogli zaletjeti na Botanica Sessions odličnu atmosferu. Uživajte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: