Ovo luksuzno kupalište odiše art deco estetikom 1930-ih

Novo kupalište koje se nalazi u sklopu hotela Birch Selsdon na periferiji Londona, inspirirano je zlatnim dobom vanjskih bazena 1920-ih i 1930-ih godina i predstavlja ljetnu oazu za goste
25.08.2023.
IMAGE SOURCE: Birch Selsdon
RECOMMENDED

Dugo se iščekivalo novo luksuzno kupalište u sklopu hotela Birch Selsdon koji se nalazi u Croydonu. Kupalište je napokon stiglo na scenu i privlači veliku pozornost. Na samoj periferiji Londona, predstavlja oazu u kojoj će moći uživati gosti i članovi hotela. Birch Selsdon je inače jedan od najnovijih i najotmjenijih hotela u Croydonu koji je otvoren krajem ožujka ove godine, a sada je dom divnog kupališta koji je došao kao savršeni poklon za kraj ljeta.

Skriven u raskošnim vrtovima hotela, nalazi se 25-metarski vanjski grijani bazen oko koji je okružen crvenim suncobranima i ležaljkama u art deco stilu. Radeći s dizajnerskim studiom Sella Concept, paleta boja kupališta inspirirana je zlatnim dobom vanjskih bazena 1920-ih i 1930-ih. Unoseći novi život nekadašnjem bazenu, novo kupalište ostaje vjeran filozofiji dizajna Birch koja nastoji ponovno upotrijebiti, revitalizirati i obnoviti gdje god je moguće. Na oba kraja bazena nalaze se ložišta za vatru koja griju goste kako bi uživali u kupanju u bilo koje godišnje doba. Kasnije će se postaviti pergola za sjedenje, a dodaju se i privatna ognjišta.

Goste kupališta dočekat će art deco DJ paluba koja će biti na raspolaganju tijekom niza događaja uz bazen, organiziranih od strane hotela. Specijalan prostor za hranu i piće uključivat će razne vrste sendviča, salata i grickalica. Kupalište je otvoreno za goste hotela, ali i širu javnost koja, zbog ekskluzivnosti lokacije, mora postati član hotela i plaćati poprilično paprenu mjesečnu članarinu. Za osobe starije od 30 godina članstvo košta 150 funti i također zahtijeva jednokratnu naknadu od 300 funti. Oni mlađi od 30 godina plaćaju 90 funti, s jednokratnom naknadom od 170 funti, dok parovi moraju izdvojiti 280 funti mjesečno s naknadom od 500 funti.

SAZNAJ VIŠE: