Ove dizajn kolaboracije će obilježiti sezonu pred nama

Jako se veselimo novim dizajnerskim suradnjama i komadima koje bismo rado uselili u svoj životni prostor. Imamo tri uzbudljive suradnje koje možete kupiti već danas
20.10.2022.

Što nastaje kada se udruže kreativne snage fenomenalnih dizajnera? Božanstvenost na kvadrat! Ove kolaboracije ne možemo izbaciti iz glave, a ako vam danas manjka inspiracije, možda je dobijete upravo u ovim autentičnim kombinacijama i miksu kreativnosti.

MARA HOFFMAN X WEST ELM

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 1)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 2)

Poznata modna dizajnerica, Mara Hoffman, i globalna dizajnerska kompanija, West Elm, udružili su snage i lansirali predivnu kolekciju koja se sastoji od lampi, vaza, komada namještaja i tekstila. Svi su zasnovani na toplim, neutralnim tonovima i slave zajedničku strast oba brenda ka dizajnu, održivosti i odgovornom procesu proizvodnje. Kampanja je snimljena u Marinom domu u New Yorku, a komade iz kolekcije možete naručiti ovdje.

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 3)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 4)

NINA MAGON X VON GERN HOME

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 5)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 6)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 7)

Suradnja Von Gern Home-a i renomirane dizajnerice interijera, Nine Magon, rezultirala je zadivljujućom kolekcijom u čijem je fokusu blagovaonski stol. Moderni i sofisticirani podmetači dolaze u tri cvjetna motiva, lak visokog sjaja naglašava upečatljivi smjeli dizajn, a klasična crno-bijela kombinacija tvori sofisticiranost koju ćete poželjeti na svom stolu.

ANN DEMEULEMEESTER X SERAX

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 8)
Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 9)

Kolekcija namještaja za Serax je debi u oblasti industrijskog dizajna modne dizajnerice Anne Demeulemeester. Njen minimalistički potpis je prepoznatljiv dok novom kolekcijom istražuje odnose svijetla i sjena i eksperimentira s dimenzionalnošću. Komadi namještaja su zasnovani na čistim linijama, a kolekciju, između ostalog, čine stol, stolice s naslonom, sofa i krevet. Kolekcija unosi svježinu u Anninu trajnu filozofiju (modnog) dizajna, što se proteže i na izbor boja, koji obuhvaća crnu, prljavo bijelu, mahovina zelenu i blijedo ružičastu i ne znamo koji bismo komad prije dodali u košaricu.

Ove dizajn kolaboracije će obeležiti sezonu pred nama (фото 10)
SAZNAJ VIŠE: