Što nam Netflix donosi u prosincu? Imamo popis

Netflix nam u prosincu donosi mnogobrojne nove naslove filmova i serija koje jedva čekamo gledati uz šalicu vruće čokolade.
25.11.2023.
IMAGE SOURCE: IMDb

Pozdravljamo studeni i polako se pripremamo za ulazak u novi mjesec koji nam nosi blagdane i adventsko veselje. Veselimo se hladnim zimskim danima koje ćemo provesti uz kamin i nove omiljene filmove i serije koje je Netflix najavio za prosinac, a koji nisu tipični Božićni. Blagdanske klasike svi znamo i volimo, no sada vam donosimo neke ne tipične filmove i serije za blagdane koje smo sigurni da ćete obožavati.

1408 (1. prosinca)

Psihološki horor napravljen po istoimenoj kratkoj priči Stephen Kinga, napokon dolazi na Netflix. Film je izašao još 2007. godine, a prati pisca koji istražuje paranormalno i razotkriva istinu o paranormalnim događanjima. On odlučuje razotkriti istinu sobe 1408 u hotelu Dolphin, te noći u njoj, no to noćenje vrlo brzo prelazi u pravi teror.

Leave the World Behind (8. prosinca)

Svima omiljena Julia Roberts glumi u novom Netflix filmu u koje se obitelj odlučila otići na izlet izvan grada u luksuznu kuću kako bi pobjegli od gradske gužve. No, taj odmor se ubrzo okreće iz odmora iz snova u odmor iz noćne more kada postanu meta cyber napada koji im ugasi svu tehnologiju, a dvojica stranaca im se pojave na vratima.

Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only (12. prosinca)

Dokumentarac o Beckhamima je zasigurno jedan od najpopularnijih Netflix dokumentaraca do sada, no uz njega u zadnje vrijeme Netflix je izbacio mnogo odličnih dokuserija o poznatima, a sada je došao red na dokumentarni film o prijateljstvu Kevin Harta i Chris Rocka. Gledatelji će imati priliku pratiti Kevina i Chrisa na turneji, te saznati sve o njihovom prijateljstvu i karijerama kroz sve njihove uspone i padove, slavne i ne tako slavne trenutke.

The Crown: part 2 (14. prosinca)

Dugo smo iščekivali 6. sezonu popularne Netflix serije The Crown, te smo u studenom dobili prvi dio ove popularne serije, a sada nam dolazi i drugi dio, odnosno posljednje četiri epizode ove sezone Netflix serije. U prvom dijelu fokus je stavljen na život princeze Diane poslije rastave, te na njezinu tragičnu smrt, dok će se drugi dio smjestiti u bližoj prošlosti i fokusirati na njezinog najstarijeg sina i nasljednika krune, princa Williama.

 Familia (15. prosinca)

Svaka obitelj ima svoje probleme iako bi se to teško moglo pretpostaviti, pa se tako i ova obitelj koja se bavi uzgojem maslina suočava s problemima oko obiteljske tradicije. Hoće li biti primorani prodati svo nasljedstvo ili će uspjeti njegovati tradiciju? Koje tajne će ovaj problem otkriti i hoće li se saznati problemi o kojima nitko nije htio pričati? Ako vas zanima kako će se ovi problemi riješiti, a volite gledati drame, onda je ovaj Netflix film sigurno za vas.

Maestro (20. prosinca)

Bradley Cooper ponovno se pojavljuje u ulozi redatelja, ali i glumca u samom filmu, te od ove filmske poslastice očekujemo mnogo. Nakon enormnog uspjeha njegovog prvijenca Zvijezda je rođena, Cooper se odlučio vratiti u redateljsku stolicu i donesti nam Netflix film o maestru Leonardu Bernsteinu. Ovaj film će pratiti život Bernsteina, te ljubavnu priču između njega i glumice Felicie Montealegre Cohn Bernstein.

SAZNAJ VIŠE: