Otkrijte što nam novo Netflix sprema u studenom

Netflix je otkrio što napušta platformu, ali i što nas novo čeka u studenom. Pogledajte popis i saznajte što ćemo gledati ovaj mjesec na Netflixu.
30.10.2023.
RECOMMENDED

Studeni će zasigurno obilježiti premijera finalne sezone serije „The Crown“ koja će biti podijeljena u dva dijela. Osim ove poznate serije i u studenom nas očekuju dokumentarci o slavnima koje već godinama pratimo, poput Sylvester Stallona, ali i komedijski specijali, kao i novo reality natjecanje.

The Crown serija

Mysteries of the Faith (01.11.)

Doku-serija koja istražuje tajne najpoznatijih kršćanskih artefakata. Od Veronikinog vela, pa do Svetih čavala, ovi cijenjeni objekti su inspiriarali i nadahnuli milione kroz stoljeća, ali samo nekolicina ih je vidjela izbliza. Do sada.

Mysteries of the faith

locked in (01.11.)

Ljubazna medicinska sestra pokušava otkriti tajnu iza ozljeda jednog pacijenta u komi – otkriva gorka rivalstva, nevjeru, izdaju, ali i ubojstvo iza njih.

Locked in

NYAD (03.11)

Fantastična istinita priča o sportašici Diani Nyad koja je, sa 60 godina, uz pomoć svoje najbolje prijateljice i trenerice, odlučila postići životni cilj: preplivati 178km u otvorenom moru, od Kube do Floride.

Nyad Netflix

Sly (03.11)

Još jedna u nizu Netflixovih doku-serija koja prati život glumca čija ljubav za filmom seže još iz njegovog djetinjstva. Od nikoga do Hollywooda, legendarni Sylvester Stallone odlučio je ispričati svoju priču.

Sly Netflix

Robbie Williams (08.11.)

Nakon 25 godina solo karijere, Robbie Williams odlučio se osvrnuti na svoje početke i čitavu karijeru. Ova doku-serija donosi vam do sada nikad viđene trenutke života glazbenika, te tvrde kako će gledatelji ostati šokirani, zgroženi, iznenađeni, zaintrigirani, zadivljeni, zapaljeni i uzbuđeni.

Robbie Williams Netflix

 The Killer (10.11.)

Nakon kobnog promašaja, plaćenik se bori sa svojim šefovima – i sam sa sobom – u internacionalnom lovu na osvetu, za koju tvrdi da nije osobna.

The Killer

The Crown: 6. sezona, prvi dio (16.11.)

 Dugo očekivana posljednja sezona popularne serije „The Crown“ prati posljednje tjedne života princeze Diane, dok se kraljica Elizabeta II prisjeća svoje ostavštine i potomaka. Serija će izaći u dva dijela, prve četiri epizode dolaze na Netflix 16. studenog , dok će završne četiri izaći tek 14.prosinca.

The Crown Netflix

Squid Game: The Challenge  (22.11.)

456 igrača ulazi u natjecanje s ciljem osvajanja velike nagrade, koja iznosi visokih $4,56 mil. Dok se natječu u nizu igara inspiriranih originalnom serijom, ali i u nekoliko novih igara, njihove strategije, prijateljstva i karakter će biti testirani .Epizode će se puštati jednom tjedno, sve do 6. prosinca.

Squid Games: The Challenge

SAZNAJ VIŠE: