Nova Zara Home kolekcija dolazi s potpisom poznatog arhitekta i san je svakog minimalista

Zara Home lansirala je novu kolekciju u suradnji s belgijskim arhitektom i dizajnerom Vincentom Van Duysenom i pravo je minimalističko osvježenje
29.06.2022.
IMAGE SOURCE: Zara Home
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ako težite minimalizmu u uređenju svoga interijera, onda je ova kolekcija baš za vas. Zara Home otvorila je novo poglavlje te objavila kratki pregled na svoju novu kolekciju s belgijskim arhitektom i dizajnerom Vincentom Van Duysenom. Ovom suradnjom globalni španjolski brend spojio je stilski pristup Van Duysena sa svojim svježim dodirom za kućni dekor.

Zara Home by Vincent Van Duysen kolekcija namijenjena je uređenju dnevnog boravka i sastoji se od raznih opcija za sjedenje, stolića, tepiha i ukrasnih predmeta. Belgijski umjetnik se u ekskluzivnom priopćenju za javnost osvrnuo na partnerstvo sa Zarom: „Osjećaj je kao povratak kući- dimenzije, senzorni aspekti, izgled i osjećaj odražavaju moj rad. Moj DNK se spaja sa Zara Homeom.“ Nudeći bezbroj sofa inspiriranih tradicionalnom britanskom estetikom s prirodnim lanenim tkaninama, kao i s luksuznom ecru bouclé opcijom, kolekcija također uključuje drvenu fotelju naglašenu mekom kožom, što joj daje titulu bezvremenskog komada interijera. Stolići za kavu dolaze u praktičnim oblicima, ali se ističu pedantnom izradom. Tepisi, proizvedeni u Indiji, uzemljuju cijeli prostor svojim mekim tekstilom i velikim rasponom nijansi. Zara Home by Vincent Van Duysen kolekcija bit će dostupna u online trgovini 30. lipnja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: