Najbolje zdravstvene aplikacije kao alat u svakodnevnom životu

Važno je paziti na svoje zdravlje, a mi za vas imamo nekoliko aplikacija koje bi vam malo olakšale taj zadatak
03.06.2023.

Odmah na početku teksta naglasimo: nijedna aplikacija neće riješiti zdravstveni problem ako ga imate, a za to je važno da se obratite isključivo liječniku koji je stručnjak za to područje zdravlja. Ipak, postoje neke aplikacije pomoću kojih možete pratiti svoje stanje ili bilježiti neke dnevne aktivnosti u određenim poljima na ekranu, umjesto da ih spremate u neku ladicu svog uma. Brojne su aplikacije koje nude niz savjeta, alata, edukativnih informacija koje vam mogu značiti i učiniti boljim život, a mi predlažemo neke od njih. Opet naglašavamo da je svako tijelo planet za sebe i da s ovim aplikacijama treba biti oprezan i imati na umu da svoje tijelo poznaješ bolje od bilo kojeg algoritma.

BREAST TEST

Ova aplikacija sadrži detaljne upute o tome kako izvršiti samopregled grudi. Moramo naglasiti da su liječnički pregled i mamografija nešto čemu nema alternative, no dok čekate godišnji pregled, nije loše barem jednom mjesečno sami pregledati stanje. Putem mobilnog telefona svaka korisnica može obaviti pravilan samopregled grudi u šest koraka, a postoji i mogućnost vođenja dnevnika s bilješkama, gdje može provjeriti datum posljednjeg pregleda, a aplikacija će je podsjetiti kada vrijeme je da napravimo novi.

FLO AP

O korisnosti ove aplikacije govori podatak da je ovu aplikaciju preuzelo 230 milijuna žena diljem planeta. Omogućuje vam vođenje bilješki o mjesečnicama, plodnim danima, simptomima te detaljan pregled i uvid u vaše reproduktivno zdravlje kroz lijepo dizajnirane i vizualno umirujuće boje.

EVE BY GLOW

Izvorna aplikacija Glow jedan je od bolje ocijenjenih programa za praćenje plodnosti, no verzija Eve fokusirana je prvenstveno na praćenje vaše mjesečnice, osim što vam omogućuje praćenje vašeg seksualnog života i navika u teretani. dr. Kudesia hvali svoje čisto i privlačno sučelje, koje sadrži šarene, privlačne grafike i ikone. Ova je aplikacija besplatna za preuzimanje i korištenje. Ako odaberete premium, možete dobiti dodatni sadržaj, detaljnije uvide, prilagođeni profil, premium podršku i opcije privatnih poruka.

SAZNAJ VIŠE: