Na Netflixu možete ukloniti tuđe prijave na vašem računu

Ako otkrijete da vam se na vaš Netflixov račun prijavio nepoznati uređaj, sada ga lako možete u potpunosti ukloniti jednim klikom
16.11.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Netflix sa svakom novom značajkom opasno daje do znanja da stiže kraj besplatnog dijeljenja računa s drugima. Njegova najnovija značajka dopušta korisnicima da ručno odjave pojedine uređaje s njihovih računa. To znači da ako se netko priključio na vaš račun preko svog televizora ili mobitela, taj isti uređaj možete vrlo jednostavno maknuti. Bez da mijenjate lozinku svog računa.

Novi alat može se pronaći pod karticom „Upravljanje pristupom i uređajima“ u postavkama računa Netflixu. Korisnici mogu provjeriti s kojih su uređaja streamani filmovi i serije s vašeg računa, a samo se jednim klikom ti isti uređaji mogu ukloniti. „Budući da je užurbana sezona praznika pred vratima, mnogi će naši članovi biti u pokretu i gledati Netflix gdje god putovali. Prijava na vaš račun dok ste u hotelu ili kod prijatelja je jednostavna i intuitivna, ali mnogi se ljudi tada zaborave odjaviti“, napisao je Charles Wartemberg iz Netflixa na blogu.

Ova značajka koju su mnogi tražiti dostupna je u svim zemljama i može joj se pristupiti putem weba, iOS-a i Androida.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: