LEGO knjiga vodi vas u maštovitu zbirku fotografija

LEGO In Focus je knjiga fotografija koje prikazuje perspektive minijaturnih LEGO figurica u prirodi, urbanom ambijentu, na putovanjima i raznim avanturama
17.09.2022.
RECOMMENDED

LEGO kockice su zadnjih 70 godina na vrhu kreativne igre. U nastojanju da jasno i vjerno zabilježi njegovu utjecaj i dinamiku, tvrtka je najavila svoju novu knjigu LEGO In Focus koja prikazuje radove 50 fotografa koji istražuju vlastitu LEGO perspektivu.

Sadržaj knjige LEGO In Focus sadrži razigrane perspektive veličine minifgura koje uključuju teme prirode, urbanog života, avanture i putovanja. Vizualni elementi uključuju oceanski krajolik, ljetne sladoledne staze, životinje, vlakove smještene u zimsku zemlju čudesa, komične interakcije između LEGO figurica i stvarnih životinja te još mnogo toga što dolazi zajedno s detaljnim opisom fotografije. Svaka slika sadrži skriveni humor i različite iznenadne situacije, a tu su i behind the scenes fotografije koje nam omogućuju da vidimo kako je tekao kreativni proces fotografa.

Ako ste veliki LEGO fan, onda ovu knjigu možete od 4. listopada kupiti za 30 američkih dolara. Inače, LEGO je u zadnje vrijeme izbacio odlične kolekcije pa tako svi obožavatelji The Office serije mogu slagati repliku ureda i likova i serije. Za sve strastvene Marvelaše, tu je i LEGO bista kralja T’Challe iz Black Panthera, a okorjeli umjetnici će uživati u slaganju Van Goghove slike „Zvjezdana noć“.  

SAZNAJ VIŠE: