Kim K. je dizajnirala Beats by Dre slušalice i izgledaju jako dobro

Iako se već danima samo piše i priča o prekidu Kim Kardashian i Petea Davidsona, vlasnica Skimsa je odlučila promijeniti narativ u poslovnom smjeru
10.08.2022.
IMAGE SOURCE: Beats by Dre
RECOMMENDED

Beats Fit Pro s potpisom Kim Kardashian stižu u prodaju 17.8. na Apple.com i možemo vam kazati da nam se sviđa minimalistički dizajn i neutralni tonovi koji uvelike podsjećaju na estetiku Kanyea Westa. Štoviše, nove slušalice, točnije njihovo pakiranje, uvelike podsjeća na njegov revolucionarni streamer Stem Player koji je lansirao u ožujku ove godine.

Ta minimalističko/futuristička estetika se nastavlja i na Skims liniju koju je za Kim osmislio West, ali i njezinu beauty liniju SKKN koja nije imala najbolji odjek u javnosti kako zbog visokih cijena, tako i zbog kvalitete samih proizvoda. “Htjela sam pokazati da slušalice ne moraju biti u jarkim bojama kako bi imale statement” – izjavila je Kardashian o suradnji.

Slušalice su dostupne u tri neutralne nijanse “Dune”, “Moon” i “Earth”, a dizajnirane su s namjerom da ih možete nositi od teretane do grada.

Ovo su ujedno najinovativnije slušalice koje je Apple proizveo dosad i pored ostalih značajki, imaju prilagodljive ekvilizatore zvuka, blokiraju buku i u njih je ugrađen Appleov H1 čip.

SAZNAJ VIŠE: