Kanye West planira izgraditi vlastiti mali grad

Nakon što se posvađao sa cijelim modnim i javnim svijetom, Kanye West je odlučio kreirati vlastitu zajednicu pod nazivom „Yecosystem“ u kojem će svi prehrambeni proizvodi i usluge biti brendirani zaštitnim znakom spomenute zajednice
25.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Više nas ništa ne čudi kada je riječ o Kanyeu Westu. Nakon što se posvađao s apsolutno svima, West je odlučio izgraditi vlastitu mini zajednicu koju već sad oslovljava pod imenom „Yecosystem“. Ako ne može biti glavni u ovom svemiru, onda će kreirati vlastiti. Planovi za izgradnju „Yecosystem“ gradova su se razrađivali godinama, a sada su reper i njegov tim podnijeli brojne prijave za zaštitni znak Yecosystema. Prema izvoru koji je dao izjavu za časopis Rolling Stone, ova nova zajednica mogla bi biti u funkciji već idući mjesec.

Kanye West je podnio zahtjev da dobije zeleno svjetlo za brojne usluge u kojima će koristiti spomenuti zaštitni znak Yecosytema. To uključuje stambene zgrade, maloprodajne trgovine kao i dobrotvorno prikupljanje sredstava, odjel za odnose s javnošću te niz prehrambenih proizvoda. Sve ove usluge i proizvodi bit će zabilježeni upravo tim zaštitnim znakom Westove zajednice. Reper je navodno podnio zahtjev za zaštitni znak pod sljedećim imenima: „Yeezyverse“, „Yzyverse“ i „Yxyverse“.

Dakle, govorimo o kampusu, odnosno kako ga mnogi nazivaju, samoodrživom poduzeću, koje će imati vlastite brendirane kuće, prehrambene artikle, piće i maloprodajne trgovine koje će prodavati te iste artikle. Zvuči pomalo kultovski, zar ne?

Ova vijest dolazi nakon što je Balenciaga otkazala suradnju s Kanyeom Westom. Razlog tome su Westovi antisemitski tweetovi i objava na Instagramu, nakon čega su obje platforme uklonile objave i provremeno blokirale Westov račun. Ne znamo što se dpgađa u njegovoj glavi i jesmo li mi ti koji njega ne razumijemo, ali jedno je sigurno: ako Kanye želi vladati, vladat će. Makar morao kreirati vlastiti svemir.

SAZNAJ VIŠE: