SEARCH

Horizon 22: London dobiva novo mjesto za najkul Instagram fotke

Ove jeseni svoja vrata otvara Horizon 22: galerija za promatranje koja se smjestila na 58. katu najviše zgrade u City of London
24.08.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @22bishopsgate_, @horizon22b
RECOMMENDED

Svakom turistu u Londonu cilj je popeti se na Sky Garden i uživati u veličanstvenom pogledu na čitav grad. No, ova monumentalna turistička atrakcija dobiva konkurenciju. City of London može se pohvaliti poprilično velikim brojem divovskih zgrada pa je bilo samo pitanje vremena kada će grad dobiti titulu doma s najvišom besplatnom platformom u Europi. 22 Bishopsgate je najveća zgrada u gradu i na njezinom 58. katu otvara se panoramska galerija pod nazivom Horizon 22 koja će turistima zasigurno postati najdraži point za okidanje vrhunskih fotografija.

Horizon 22 nalazi se na visini od 254 metara, a panoramski pogled prema gradu je potpuno besplatan pa ga to čini najvišom besplatnom platformom za promatranje u Europi. Do vrha zgrade, posjetitelji će se voziti 41 sekundu, a zatim će ih dočekati potpuno nova perspektiva Londona. Uživat će u jedinstvenim pogledima na najpoznatije znamenitosti kao što su Cheesegrater, The Walkie Talkie, Gherkin, St.Paul katedrala te Tower Bridge. Pogled puca i preko rijeke Temze.

Horizon 22 otvara svoja vrata 27. rujna, a svoje ulaznice možete nabaviti od 20. rujna. S obzirom da je riječ o besplatnom spektakularnom pogledu, vjerujemo da će navala biti velika pa ako planirate put u London, svakako na vrijeme rezervirajte svoje mjesto. Pogled s 58. kata bit će moguć sedam dana u tjednu, cijele godine, uključujući Božić i Novu godinu.

SAZNAJ VIŠE: