„Green vibes only“ manikura: boja noktiju za one odvažne

Hailey Bieber je ponovno osvojila beauty zajednicu novom manikurom. Ovaj put je riječ o neonski zelenoj boji, savršenoj za sve one koji vole eksperimentirati s nijansama
19.04.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @haileybieber, @nailsbyzola, @amberjhnails, @klawsbysonia
RECOMMENDED

Hailey Bieber je opet uspjela pokrenuti novi trend boje noktiju. Iako i dalje prima negativne komentare zbog nedavnog skandala, Bieber svakako i dalje ispisuje modne i beauty trendove. Nakon što već par mjeseci pomno pratimo svaki trend manikure koji Hailey uspije postaviti, ovoga puta nas je iznenadila neon zelenom bojom sa zlatnim uzorkom na svakom noktu. Manikura je nastala kao rezultat eksperimentiranja i traženja savršene boje koja bi pristajala uz njezin Coachella look.

Ovi nokti, svjetleći u mraku ubrzo su privukli pažnju šire publike i ponovo stavili Hailey u centar pažnje.Njezina neonski zeleni nokti potaknuli su i druge influencere u eksperimentiranju sa zelenim nijansama u traganju za savršenom proljetnom manikurom. Trenutno se Instagramom šire različite nijanse zelene boje u svakoj mogućoj kombinaciji sa zabavnim captionima poput „The greens your Dr. says you need“ i „Eat your greens“.

@klawsbysonia

Toplo vrijeme koje nam slijedi, razlog je kao i svaki drugi za promjenu estetike naših noktiju. Budući da je proljeće, nije ni čudo da smo inspirirani zelenom bojom koju možemo pronaći posvuda. Ako volite odvažne boje, ovaj trend je kao stvoren za vas. Inspirirajte se različitim uzorcima i nijansama zelene te stvorite vaš savršen izgled noktiju. Da vam olakšamo stvari, izdvojili smo par lakova slične nijanse koji su dostupni i kod nas.

SAZNAJ VIŠE: