SEARCH

Modni povratak Hailey Bieber nakon online drame

Rhode Beauty se još nije izvukao iz lavine negativnih komentara jer ljudi i dalje ne odustaju, ali Hailey Bieber ima najveći trending kada je u pitanju njen stil
14.04.2023.
IMAGE SOURCE: Dani Michelle Instagram
RECOMMENDED

Punih mjesec dana mašinerija Hailey Bieber je stala. Razlog znamo svi. Online drama sa Selenom Gomez i epitet zle djevojke joj je ugrozio imidž prvi put otkako je postala influencerica godine. Iako je ostala aktivna na Instagramu sve aktivnosti su bile svedene na „održavanje platforme“ što je logično s obzirom na situaciju u kojoj se našla. Stvari su se donekle smirile i primjećujemo da je Bieber ubacila u petu brzinu kada su u pitanju stylinzi i promocija istih.

Jučer je objavljen podatak da modni stil Hailey Bieber ima 446 tisuća pretraga mjesečno što ju je postavilo na prvo mjesto najtraženijih žena u showbusinessu danas. Hailey je prešla Rihannu i Kylie Jenner kao drugu najtraženiju osobu na Googleu. Ako pratite ovaj Calabasas girl pack, onda znate da iza njenog (i stila Kendall Jenner) stoji Dani Michelle koja ih je oblikovala u idole generacije Z i koja je najviše zaslužna za sve pohvale koje su prikupile tijekom posljednjih godina.

Bieber je ambasadorica brenda Saint Laurent i ta uloga joj jako dobro pristaje. Nedavno je osvanula u looku iz njihove proljetne kolekcije koji se sastojao od mikro kožnih hlačica, bež bodyja i predimenzioniranog kaputa muškog kroja u boji duhana.

Za promociju Rhode Beauty brenda u Kanadi je odabrala pastelno plavi komplet koji je prštao seksepilom. Minijaturni top, mini suknju i kaput potpisuje njujorški dizajner LaQuan Smith.
Njeni „off day“ stylinzi su uvijek bili inspiracija za sve pripadnice generacije Z i Michelle ih je polako počela vraćati na svoj Instagram feed. Posljednji je styling u New Yorku koji doslovno možete složiti od high street komada. Opušteni jeans, kratka potkošulja i baseball jakna.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 23.04.2024.
Lucija Vogrinc
| 11.11.2022.