Ako nas nešto veseli, to su posebne večere koje imamo priliku organizirati kako bismo priredili sasvim jedinstvena iskustva za naše uzvanike. Ovaj put smo odlučili za jednim stolom okupiti najkreativnije umove iz industrije i s njima proslaviti kreativni svijet koji se trudimo stvarati zajedno.
Večer je krenula s pićem dobrodošlice u atriju Muzeja grada Zagreba. Za dobrodošlicu smo gostima pripremili naš omiljeni aperitiv Lillet tonic i novolansirani rum Bumbu. Goste smo lagano preusmjerili na finalnu destinaciju do koje smo došli liftom koji ih je doveo u Roopu, prostoriju u podrumu muzeja koja je nekoć bio prostor poznatog restorana Stara Vura. Kameni zidovi, terakota pločice, svodovi i ogledala na stropu nisu zahtijevali preveliku intervenciju pa smo tako odlučili prostor ispuniti samo sa svijećama koje su stvorile posebno ugodnu atmosferu.
BURO. Proud to be Rare večera je krenula s kratkom dobrodošlicom od naše glave urednice Ane Pavić i glavnog chefa El Tora Maria Mihelja koji je bio zaslužan za posebno osmišljen menu ove večere.
Poseban menu Proud To Be Rare večere
Spoj Azije i Mediterana je bila ‘tema’ menua na kojem su se našla posebna jela poput tartara od Jakobove kapice s dashi emulzijom i hrskavcem od tapioke, gnuda od kravlje skute s kremom od bijelih šparoga i mesa dagnji te pačjih prsa s kremom od pastrnjaka i umakom od borovnica i brokule.
Za ovaj menu smo imali i savršen pairing custom-made koktela koji su okusno pratili svaki zalogaj s citrusnim osvježavajućim notama. Kokteli su bili rađeni s vodkom, ginom i rumom kako bi gosti u svakom slijedu mogli osjetiti drugačije okuse pa smo prirodno ušli u suradnju sa super-premium brendovima poput Kinobi japanskog gina, Bumbu karipskog ruma i Absolut vodke.
Za one koji su se ipak htjeli držati vina, osmislili smo posebnu vinsku kartu u suradnji brendom Nesputana vina te su gosti mogli birati između tri prirodna vina: Polu-pjenušavo vino Meinkland, Epic; bijelo vino Micahel Gindl, Flora i crno vino Bibich, Crno.
Nije dugo trebalo i naši uzvanici su već bili na podiju jer je za glazbu bio zadužen Felver koji je izborom muzike pogađao upravo što nam je bilo ‘potrebno’ u svakom trenutku večere. Za predahe tu se bile Jana i Jamnica jer ipak najvažnije je ostati hidriran kad su u pitanju hrana, kokteli i plesanje.
Na BURO. Proud To Be Rare večeri su uživali poznati kreativci poput Maksima Mrvice, Nebojše Tarabe, Vanje Blumenšajna, Ide Prester, Klasje Habjan, Zite Nakić, Ivane Roščić, Tihane Tarabe, Filipa Despota, Ivane Pavić, Tanje Grozdanić Begović i mnogih drugih koji su svojim dolaskom ovu večeru učinili jedinstvenom.
BURO. Proud to be Rare je koncept koji želi naglasiti izuzetne ljude, projekte i iskustva. Želja da se istaknemo iz mase i prikažemo svu snagu kreativnosti, osmislili smo mjesto na kojem se slavi jedinstvenost kao posebna karakteristika u današnjem svijetu koji često traži da se samo uklopite. Naša večera je bila svojevrsno lansiranje koncepta s kojim želimo i dalje nastaviti predstavljati kreativne i izuzetne pojedince te stvarati iskustva koja nas ističu iz mase.
Za više ovakvih iskustava skinite aplikaciju AJMO! kako biste prvi saznali o najnovijim pogodnostima i posebnim događanjima u gradu!
Ovim putem se želimo još jednom zahvaliti našim parterima koji su nam pomogli ispričati ovu posebnu priču. Hvala El Toro i Mario Mihelj, AJMO!, Lillet, Bumbu, Kinobi, Gin Etika, Absolut, Nesputana vina, Rentzaevent te Jana i Jamnica