BURO. Proud To Be Rare Aperitivo: opušteno druženje na terasi Maredo restorana

Na ugodnoj terasi Maredo restorana održao se BURO. Proud To Be Rare Aperitivo koji je okupio kreativce u nešto opuštenijem izdanju
07.07.2023.
IMAGE SOURCE: Sanjin Kaštelan
RECOMMENDED

Ako pratite BURO. onda se sigurno sjećate naše Proud To Be Rare večere na kojoj smo okupili Zagreb based kreativce u ekskluzivnom okruženju Muzeja grada Zagreba. Naši uzvanici su tada uživali u večeri sa sljedovima koje je osmislio chef Mario Mihelj i pomno sparenoj koktel karti koja je pratila menu. Za sam kraj sezone evenata u Zagrebu odlučili smo napraviti mali spin off ove večere, ali u opuštenom izdanju.

Elegantna terasa Maredo restorana pokazala se kao savršena lokacija za BURO. Proud To Be Rare Aperitivo koji je počeo u 17h. Aperitivo kao koncept nalaže onu poznatu talijansku izreku „Dolce Far Niente“. Ispijanje koktela/aperitiva uz ugodnu muziku i ugodno društvo do večernjih sati. Uzvanike smo dočekali s čašom prosecca, a potom su mogli birati koktele i vina s BURO. Proud To Be Rare karte.

U ponudi su bili poznati ljetni kokteli s BURO. twistom kao što je osvježavajuća vodka soda te BURO. Whiskey Sour s punim okusom bourbona, soka od limuna, Angosture, Orange Bittersa i bjelanjka. Svi vinoljupci su mogli uživati u pomno rashlađenim vinima koja su se savršeno sljubljivala s ukusnim ribljim, mesnim i vege zalogajima.
Iako Aperitivo kao originalni talijanski koncept ne nalaže hranu, nismo mogli uskratiti naše uzvanike za zalogaje koje je posebno za BURO. Proud To Be Rare Aperitivo osmislio chef Mario Mihelj.

Kao vege opciju, Mihelj je pripremio baby grilani kukuruz s unagi umakom te guacamole na hrskavoj kasavi, a također je oduševio sve goste s ribljim zalogajima poput hrskavih kozica u panko mrvicama i cevichea od brancina. Ljubitelji mesa uživali su u janjećoj samosi s jogurtom i mentom. Za kraj, stigli su desertni zalogaji ukusnih profiterola i mini čoko sfera koji su zasladili našu večer. Selekcija ribljih, mesnih, vege i slatkih zalogaja je bila dovoljna da kokteli brže klize i da dobijemo energiju za ostatak večeri koja je završila plesom uz svima poznate ljetne hitove koje je puštao Indy.

BURO aperitivo proud to be rare Marko Matuić i Maja Miletić
Marko Matulić, Maja Miletić

Proud To Be Rare kao koncept slavi kreativce iz različitih profesija čiji rad pratimo i podržavamo. Dizajneri, kreativni direktori, fotografi, arhitekti, umjetnici – svi ljudi čije ideje i djela imaju odjeka u javnosti.

BURO aperitivo proud to be rare Ana Podhraški
Ana Podhraški
BURO aperitivo proud to be rare Vlatka Zidar, Slaven Kosanović Lunar, Maja Miletić, Iva Pauzar, Senja Vild i Tina Bačić
Vlatka Zidar, Slaven Kosanović Lunar, Maja Miletić, Iva Pauzar, Senja Vild, Tina Bačić

Na BURO. Proud To Be Rare Aperitivu su uživali Vedrana Ergić. Anamarija Brkić, Romano Decker, Dejan Kutić, Maja Miletić, Senja Vild, Iva Pauzar, Vanja Blumenšajn i brojni drugi.

BURO aperitivo proud to be rare Tina Bačić, Maja Blažević, Zrinka Blažević i Zoran Skrobonja
Tina Bačić, Maja Blažević, Zrinka Blažević, Zoran Skrobonja

BURO aperitivo proud to be rare Dina Mimić i Anamarija Brkić
Dina Mimić, Anamarija Brkić

BURO aperitivo proud to be rare Lucija Vogrinc i Tina Lončar
Lucija Vogrinc i Tina Lončar
BURO aperitivo proud to be rare Vanja Blumenšajn
Vanja Blumenšajn
BURO aperitivo proud to be rare Romano Decker
Romano Decker

SAZNAJ VIŠE: