Biste li kupili svijeće koje mirišu na vašu omiljenu hranu?

Shake Shack i Apotheke Candles zajedničkim su snagama kreirali posebne svijeće s mirisom omiljene hrane ovog fast food lanca
20.05.2022.
IMAGE SOURCE: hypebeast, Instagram

Nitko od nas ne može odoljeti mirisu ukusne hrane od kojeg nam rastu zazubice. Zamislite onaj osjećaj kada šetate gradom i do vas krenu dopirati razni mirisi hrane iz obližnjih restorana pa biste u tom trenutku utrčali u restoran i naručili sve što se nudi na meniju. Međutim, biste li željeli da vam miris burgera i krumpirića zaokupi prostoriju doma u obliku svijeće? Dakle, umjesto laganih nota lavande, vanilije ili nekog voća, vaš bi dom mirisao na svježe rajčice, pečene krumpiriće i slatke shakeove. Zvuči li vam imalo primamljivo? Pa, čini se da su američki fast food lanac Shake Shack i luksuzni brend mirisa za dom Apotheke Candles odlučili testirati ovaj pomalo skliski teren kreiranjem vrlo posebnih mirisnih svijeća.

Shake i Shack udružio se s Apotheke Candles brendom kako bi kreirao jedinstven set svijeća. Limitirano izdanje sadrži „Burger and Fries“ duo svijeća od 150 ml. Slaveći zajednički New York kao svoj zajednčki dom, Shake i Shack i Apotheke Candles ovom su suradnjom nastojali proslaviti duh grada zajedničkom ljubavlju prema inovacijama i stvaranju toplih prostora u kojima su svi dobrodošli. Mirisi ovih svijeća podsjetit će vas na onaj prvi zalogaj s kojim vas prožmu svi okusi hrane te na samo iskustvo New Yorka . Svijeća „The Burger in the Park“ je upravo to: prvi zalogaj savršenog ShackBurgera na svježem proljetnom zraku NYC-ovog Madison Square Parka. Gornje note svijeće je zelena trava, dim roštilja i svježe rajčice, zatim slijede ShackBurger, narcisi i magnolija.

Svijeća „Shake & Fries“ izvlači okus prvog umakanja slanog, hrskavog krumpirića u kremasti milkshake. U gornjim se notama nalazi miris morske soli i slastičarskih poslastica, što je popraćeno mirisom prženog krumpira, slatkog mlijeka i šećera. Sve je zaokruženo slatkom vanilijom i jantarom. Ova kombinacija čak zvuči primamljivo. Oba mirisa razvijena su korištenjem Apotheke Candles ScentTrek tehnologije za stvaranje vjernih ugodnih mirisa. Po cijeni od 42 dolara, svijeće možete naručiti na web stranici Apotheke Candlesa do isteka zaliha.

SAZNAJ VIŠE: