Ambijentalne svijeće i mirisi koje bismo voljeli dobiti kao poklon

11.02.2022.

Za Valentinovo smo odlučili darovati sebe i to s poklonom koji će nam ispuniti dom najljepšim mirisima. Ne znamo pripadate li u skupinu obožavatelja ambijentalnih mirisa, ali mi smo se na ovu listu upisali još prije početka pandemije, a tijekom iste smo doslovno postali opsjednuti s mirisima za dom. Logično je jer smo dobar dio prošle godine proveli u svoja četiri zida i činili smo sve moguće da nam taj boravak bude što ugodniji i mirisniji. Stoga ćete razumjeti naše oduševljenje kada smo saznali da je u parfumerijama Martimex odnedavno dostupan poznati firentinski brend Dr. Vranjes, farmaceuta, kemičara i kozmetologa Paula Vranjesa. 

Ovaj kreativni Talijan svojedobno je izjavio kako transformacijom prostora možemo transformirati cjelokupno iskustvo svakodnevnog života. I bio je u pravu, jer njegovi prekrasni ručno izrađeni ambijentalni mirisi u staklenim bočicama u kultnom osmerokutnom obliku inspiriranom Brunelleschijevom kupolom u trenu će vas podsjetiti na neke drage uspomene i izmamiti vam osmijeh na licu.Svaki ambijentalni miris popraćen je buketom trske. Količina i veličina trske prilagođene su kako bi se osiguralo kontinuirano i trajno širenje mirisa kako bi se stvorila sveobuhvatna, očaravajuća atmosfera.

Provedite Valentinovo uz ambijentalni miris Rosso Nobile, uzvišenu kombinaciju slatkih i voćnih nota grožđa i bobičastog voća, nježnih nota ljubičice i magnolije te tanina koji priziva drvo breze. Miris toskanske crvene boje idealan je za pružanje opuštajuće atmosfere u životnim prostorima.

Dr. Vranjes Firenze kolekcija svijeća rezultat je opsežnog istraživanja i razvoja ekskluzivne proizvodne tehnike: čistih esencija koje poboljšavaju snagu mirisa i certificirane, visokokvalitetne voskove bez otapala.

Svaka svijeća ulijeva se u profinjenu staklenu vazu koju ručno izrađuju vješti majstori i nadahnjuju je u boji s četiri dragocjena materijala: biser, turmalin, zlato i oniks. Čak i ako se ne koriste, svijeće šire pozitivnu energiju i očaravajući miris.

Ova mirisna dekoracija ima visoke performanse i jamči najvišu razinu sigurnosti. Broj fitilja od čistog pamuka ovisi o veličini. Time se osigurava elegantan plamen koji potiče ravnomjerno izgaranje i jamči maksimalnu učinkovitost proizvoda.

Čarolija trenutka, čar susreta, ljepota krajolika, sjećanje na emociju. To su vrste iskustava i filozofija kojima su nadahnuti Dr. Vranjes Firenze mirisi. Ne samo miris, već raspoloženje. Ne samo ukras, već i ambijent.

Dr. Vranjes Firenze kolekcija ambijentalnih mirisa i svijeća dostupna je u parfumerijama Martimex, na Trgu bana Josipa Jelačića 11 te u Ilici 73 (Britanski trg) i na martimex.hr

SAZNAJ VIŠE: