Zavirite u prekrasan pariški butik brenda Jacquemus

Jacquemus danas otvara svoj veliki butik na prestižnoj paričkoj adresi. Dizajner je otvorenje najavio na društvenim mrežama, a podijelio je i prve fotografije interijera
27.09.2022.
IMAGE SOURCE: Adrien Dirand/ Jacquemus Instagram

Prvi butik brenda Jacquemus je ujedno najemotivniji za dizajnera. Na adresi 58 Avenue Montaigne je davne 2011. prikazao svoju treću samostalnu kolekciju u sklopu manifestacije Vogue Fashion Night. Nekoliko godina unaprijed i Jacquemus je jedan od najtraženijih i najomiljenijih dizajnera na svijetu čije kreacije nose žene svih dobi. Prije službenog otvorenja koje je zakazano za danas, dizajner je objavio nekoliko fotografija interijera koji doista vjerno oslikava njegov brend. Sjetit ćete se da smo prije godinu dana objavili fotografije njegovog pariškog ureda u kojem su dominirali prirodni materijali i puno svjetla.

Sličan je dojam dobio u svom butiku koji je u potpunosti uređen u svim nijansama bijele. U prostoru se nalazi veliki aparat za kokice koji će obilježiti otvorenje jer je dizajner javno pozvao sve posjetitelje da dođu po besplatne kokice i razgledaju butik. Kako stoji u službenom priopćenju, butik će zasad biti otvoren od kraja rujna do veljače 2023. Nije poznato hoće li ovo biti stalna adresa brenda ili se radi o dužem pop up projektu.

SAZNAJ VIŠE: