Tigroo – novi brend dekorativnih tapeta koji nam je privukao pažnju

Opčinjena efektom koje dekorativne tapete imaju na interijere, ali i osjećajima koje bude u onima koji uz njih borave, ilustratorica i dizajnerica Lara Karlavaris Baljak svoju je dugogodišnju ljubav prema crtanju odlučila pretočiti u wallart. Kao rezultat rodio se novi brend - Tigroo, decorative walls
08.11.2022.
IMAGE SOURCE: Press

DNA brenda Tigroo čine unikatne ilustracije s pregršt detalja i motiva, a svi motivi, sastavljeni u složene kompozicije, rezultat su autoričina dugogodišnjeg istraživanja i crtanja, te odraz njezine mašte i vještine. Ono što Tigroo tapete čini jedinstvenima i zanimljivima jest i to što odražavaju široku paletu stilova, a samim time i Larinu crtačku širinu i kreativnost – bilo da je fokus na geometriji, apstrakciji, nadrealizmu, ornamentima, stiliziranim motivima iz biljnog i životinjskog svijeta, stripovskom touchu ili pak kombinaciji fotografija iz arhive i raznih tekstura.

Inspiraciju za ilustracije koje krase Tigroo tapete, a koje simbolično nose ime po kineskoj godini tigra, autorica pronalazi u vlastitoj mašti, ali i u bajkama, arhitekturi, modi, flori i fauni, te u fotografijama i starim crtežima njezina oca. Svaki mural priča neku posebnu priču dajući tako prostoru dašak zanimljivosti koji je nemoguće postići bijelim zidovima.

Svaka ilustracija u ponudi brenda Tigroo koja je prenesena na zidne tapete nastala je tehnikom digitalne ilustracije ili oblikovanjem i grafičkom obradom arhivskih fotografija ili fotografija novijeg datuma. Tapete se prilagođavaju svakom zidu prema željama i uputama kupaca. Printaju se u visokoj rezoluciji na kvalitetnom materijalu lanene strukture kako bi ugođaj i doživljaj novog ruha u prostoru bio upotpunjen.

Tigroo tapete dizajnirane su i printane u Hrvatskoj, a sve informacije možete pronaći na webshopu tigroo.hr.

SAZNAJ VIŠE: