Sve što znamo o novom biografskom filmu o Whitney Houston

Krajem godine u kina stiže biografski igrani film "I Wanna Dance With Somebody" o voljenoj i još uvijek neprežaljenoj glazbenoj divi Whitney Houston
22.09.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb

Whitney Houston je jedna od onih nezaboravnih zvijezda koje su ostavile neizbrisiv trag i svijetu podarile hitove koji će zauvijek ostati na repeat na našim playlistama (posebno poslije prekida). Od kada se pojavila na glazbenoj sceni tijekom osamdesetih godina bilo je jasno da se radi jednom od najutjecajnijih glasova u pop glazbi. Kao i većina karijera mega zvijezda i Whitney je scenu osvojila silovito, da bi sve na kraju završilo tragično.

Njen privatan život bio je ispunjen kontroverzama, a to se sve popelo na novi nivo kada je ušla u brak sa pjevačem Bobbyem Brownom. Njihov turbulentan brak punio je novinske stupce optužbama za zlostavljanje, nevjeru i drogiranje. Whitney je izdala 57 uspješnih singlova kada je umrla zbog predoziranja u svojoj 48. godini.

Film „I Wanna Dance With Somebody“ o životu pjevačice u kina stiže 21. prosinca ove godine. Po riječima predstavnika producentske kuće Sony Pictures ovaj film će biti ekskluzivno prikazan u kinima i za sada nema riječi o tome hoće li se kasnije pojaviti na nekoj od streaming platformi. Noseću ulogu dobila je glumica Naomi Ackie koju smo zapazili u seriji „Master of None“, a pojavila se u režiserskom debiju Zoë Kravitz „Pussy Island“. Kako je obitelj bila uključena u pripreme ovog filma, jasno je da se radi o naslovu koji ne smijemo propustiti! A dok čekamo ovaj film, pogledat ćemo izvrsne biografije koje su već pobrale brojen ovacije publike.

SAZNAJ VIŠE: