Superbude je zabavna mješavina hotela i hostela

Superbude je kombinacija hotela i hostela te se fokusira na prijateljsko, nepretenciozno okruženje u kojem ćete se osjećati kao kod kuće
17.09.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
RECOMMENDED

Superbude – jedinstvena mješavina hotela i hostela – nalazi se u Beču i nastoji zamagliti konvencionalne granice ugostiteljstva. Na sve to, izgleda prezabavno! Krenimo u obilazak.

Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 1)

Koncept na osnovu kojeg ova jedinstvena mješavina funkcionira svodi se na osjećaj doma i opuštenu atmosferu naspram nerijetko uštogljenih hotelskih pravila. Superbude fokusira se na prijateljsko, nepretenciozno okruženje u kojem ćete se osjećati kao kod kuće. Ne morate navijati alarm i jurcati na prve jutarnje zalogaje iako još uvijek niste otvorili oči, budući da je hotel opremljen cjelodnevnim kafićem za doručak. Predvorje podsjeća na dnevni boravak, s gomilom neobičnih predmeta, a 17 kategorija soba napravljene su tako da se prilagode gostima, a ne obrnuto. 

Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 2)
Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 3)
Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 4)
Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 5)

Centralni motiv Superbude hotela je avantura putovanja, koja je oživljena kroz “Superbude Wien Prater” s prvim balonistom Austrije – Johanom Georgom Stuwerom. U okviru hotela nalazi se kafić, kao i sale za sastanke koje se mogu koristiti u svrhe konferencija, ali i karaoka. Krovna terasa na posljednjem katu pruža najljepši pogled na Beč. 

Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 7)

Hotel ima i crtu glampinga i stvoren je za avanturističke duše. U skladu s duhom neobičnog, tu je i štand “Artists in residence“. Umjetnici mogu živjeti u hotelu, uz integrirani studio koji im je stavljen na raspolaganje. Ovaj hotel je zabavni park za sebe i rado bismo se provozali nekoliko krugova. A ako ste za još primjera odličnih hotela, svakako pogledajte popis jedinstvenih hotela u Amsterdamu. Vaš ukus za dobrim putovanjem će biti oduševljen!

Superbude je mešavina hotela i hostela i odavno nismo videli nešto zabavnije (фото 6)
SAZNAJ VIŠE: