Studio u potkrovlju koji nas je osvojio svojom elegancijom

„Casa Bona“ je kreativni studio u Torontu koji svojim profinjenim i nenametljivim uređenjem predstavlja savršeno mjesto za snimanja i intimne proslave
15.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @casabonatoronto
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Obožavamo pronalaziti inspirativne lokacije na kojima se mogu napraviti fanstastične fotografije. I to mislimo na unutarnje prostore s decentnim i nenametljivim interijerom čije će uređenje učiniti svako snimanje posebnim. Jedan takav studio pronašli smo u sjevernom Torontu i krasi ga rapsodija zemljanih, krem i puderastih nijansi namještaja.

 „Casa Bona“ je elegantno namješten kreativni studio u potkrovlju koji se prostire na 100 kvadratnih metara. Obložen je ciglama i vapnenim zidovima, ima iznimno visok strop te šest velikih prozora koji pružaju obilje prirodnog svijetla. Studio je stilski opremljen bezvremenskim namještajem i umjetničkim predmetima, s profinjenom jednostavnošću na umu. U prostoriji možete pronaći skromnu zbirku knjiga o fotografiji, modi, umjetnosti i dizajnu koja služi kao izvrstan rekvizit u nekom photoshootingu.

Interijer studija sastoji se od pomno biranih komada namještaja među kojima prevladavaju zemljani i krem tonovi ukomponirani s materijalima od drveta tamnih i toplih nijansi. Ovaj prostor predstavlja pravo jesensko uređenje doma.

Za 150 dolara po satu „Casa Bona“ studio može se iznajmiti u svrhu različitih događanja. Studio je idealno mjesto za snimanja, photoshootinge, ali i za intimne proslave, zaruke, spojeve te razne sastanke s klijentima. Studio je dostupan za dnevni i večernji najam. Mi smo oduševljeni prostorom!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: