SEARCH

Street style report: Tjedan mode u Londonu

Tjedan mode u Londonu se polako privodi kraju i svi su uzbuđeni oko Milana gdje ćemo uskoro gledati prvu kolekciju novog kreativnog direktora kuće Gucci
19.09.2023.
IMAGE SOURCE: Imaxtree
RECOMMENDED

Svi su željno iščekivali i reviju kuće Burberry koja je prikazana jučer, a koja je druga kolekcija Daniela Leeja za ovu britansku kuću. London je imao nekoliko odličnih trenutaka koje ćemo predstaviti sutra u završnom tekstu s Tjedna mode, a slična situacija je bila i na ulicama britanske metropole. London je uvijek živ, dinamičan, poseban i pun zanimljivih odjevnih kombinacija koje vas mogu inspirirati. Ove sezone smo primijetili nekoliko trendova koji su se već ustalili u jesenskim mjesecima.

Koža je naravno glavni trend i žene je vole kao total look. Oversized odijela su i dalje glavni odabir svih uzvanica koje preferiraju urbani city look. Loewe torbe su must have od Puzzle do Bumper modela koje smo vidjeli u rukama većine žena. Kožne bomberice su također hit sezone i sigurno nećete pogriješiti ako jednu dodate u svoju kolekciju, kao i kaubojske čizme od brušene ili glatke kože visine do koljena.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 05.07.2024.