Volite velike torbe? Pogledajte ove jesenske modele iz high street i high end ponude

Svi u ormaru imamo velike torbe u koje stanu laptop, neseser, novčanik, rokovnik i sve moguće sitnice koje utrpamo za svaki dan
10.09.2023.
IMAGE SOURCE: Imaxtree

Velike torbe su prije svega praktične i zato ćemo im uvijek dati prednost nad malim modelima koje nosimo isključivo za večernje izlaske. Sjetit ćete se da je jedno vrijeme vladala manija minijaturnih torbi u koje ste jedva mogli staviti ključeve, a cijenom su konkurirale velikim modelima. Trenutno rijetko tko ima mogućnost kupovanja mikro torbi po nenormalnim cijenama samo zato što su u trendu i dobro se fotografiraju za Instagram. Vrijeme je savjesne kupovine i ulaganja u komade koje ćete nositi i koji će vam trajati. U tom slučaju velike torbe su sigurna investicija jer znate da će ti prostrani modeli s vama proći nekoliko sezona.

Veliki hit će biti nova torba brenda Loewe koja oblikom podsjeća na Chanel 22. Squeeze je velika torba vrećastog oblika i dolazi u verzijama od glatke i teksturirane kože. Krase je široka kožna ručka i dva pozlaćena duga lanca s medaljonima. Jako popularan oblik ove sezone je i banana bag, a oversized verziju od kože ima brend Lemaire. Bottegina Large Hop torba će sigurno biti tražen komad za sve one koji je mogu priuštiti (cijena nije objavljena na stranici, ali pretpostavljamo da se kreće oko 8000 eura), a uvijek se možete odlučiti i za Chanel 22 koja je djelo Virginie Viard i očito je poslužila kao inspiracija za većinu velikih modela danas.

SAZNAJ VIŠE: