Što je bolje od plaže? Burberry plaža na Ibizi

Otok koji je omiljeno mjesto za sve ljubitelje dobrog clubbinga ujedno je i dizajnerska oaza s dućanima svih poznatih svjetskih brendova
04.08.2022.
IMAGE SOURCE: Burberry

Nije neuobičajena pojava da poznati brendovi osvanu s nekim originalnim konceptom u mondenim ljetovalištima. Dior je ove sezone osvojio Dubai s prekrasnim pop up dućanom na plaži koji je izveden u 3D printu, a Burberry se odlučio za posjet Ibizi. Lokacija je Cala Jondal, jedna od najtrendi plaža na party otoku koja je posebno popularna među jahtašima i gostima dubljeg džepa. Restorani i beach barovi plaže Jondal su ovo ljeto bogatiji za prepoznatljiv monogram koji krasi sve od ležaljki do malenih mekanih jastuka koji su postavljeni na vanjske sofe.

Suradnja je ostvarena u čast nove ljetne kolekcije Thomas Burberry Summer Monogram koja donosi sve što vam je potrebno za ljetovanje na Ibizi i drugim trendovskim mjestima gdje se uzvanici na partyjima prepoznaju po logotipima. Riccardo Tisci želi da ovo ljeto provedete u zemljanim tonovima i jednostavnim i praktičnim komadima poput običnih majica, kaftana, kratkih hlača i naravno kupaćih kostima.

Kolekcija se može kupiti u pop up dućanu koji se nalazi na plaži, a uz modu i modne dodatke je dostupna i make up kolekcija kuće. Zar to nije total look u svom najboljem obliku?

SAZNAJ VIŠE: