Što ćemo gledati na Netflixu u studenom? Imamo popis

Netflix će nas počastiti mnogim naslovima u studenom, a mi za vas izdvajamo one koje najviše priželjkujemo i koji će nas grijati u hladnijim danima
29.10.2022.

Dolazi nam hladnije vrijeme što znači da ćemo više boraviti u kući uz omiljene serije i filmove. Listopad je obilježen s mnoštvom odličnih jezivih naslova na Netflixu, a sada vam donosimo prijedloge uz što ćete se opuštati u nadolazećem mjesecu.

 „THE CROWN“, 5. sezona  (9.11.)

Prvo čemu se veselimo na listi je peta sezona  „The Crown“ i ujedno i pretposljednja. Novi nastavci serije scenarista Petera Morgana donose nam priču o turbulentnim 90-ima, najpraćenijim godinama u palači, a u to spada i odnos Charlesa i Diane. Radnja pete sezone fokusirati će se na raskid braka princeze Diane i Charlesa koje će igrati Elizabeth Debicki i Dominic West, a imati ćemo priliku vidjeti i Imedu Stauton u ulozi Kraljice Elizabete II. Vjerujemo da dramatičnosti neće nedostajati.

„THE WONDER“  (16.11.)

Florence Pugh oduševila nas je u ulozi Alice Chambers u filmu „Don’t worry darling“, a sada će se pojaviti u filmu „The Wonder“ , u režiji Sebastiana Lelia.  Nadolazeći film snimljen je prema istoimenom romanu Emme Donoghue iz 2016.  Priča je smještena u srednjoj Irskoj 1800-ih godina i prati Lib Wright (Florence Pugh), medicinsku sestru koju šalju da promatra  Anne O’ Donnell ( Kila Lord Cassidy), djevojku koja mjesecima preživljava bez hrane.  Kroz vrijeme provedeno s Anne,obično istraživanje medicinske anomalije postaje psihološkim trilerom od kojeg ćete se naježiti.

„ORGASM INC.: THE STORY OF ONE TASTE“ (5.11.)

U studenom  nam stiže i jedan dokumentarac koji koji će vas šokirati. Redateljice Sarah Gibson i Sloane Klevin, kreatorice dokumentarca „Britney vs Spears“ , ovog puta zadiru dublje u problem tvrtke „Orgasm Inc.“, koja je započela kao mjesto podučavanja žena o seksualnosti i ugodi, a kroz godine su se o njoj razvile optužbe za prostituciju, trgovinu ljudima i kršenju zakona o radu.  Tvrtka je,  nasreću, zatvorena 2018. godine, ali i dalje je pod istragom FBI-ja.

„WEDNESDAY“ (23.11.)

Novi netflixov naslov spinoff je legendarne „Obitelji Addams“. Dugoočekivana serija, najnovija je  kreacija Tima Burtona, slavnog redatelja koji stoji iza najpoznatijih naslova poput „Chrlieja i tvornice čokolade“ i „Alise u zemlji čudesa“.  Središnji lik radnje je Wednesday Addams (Jenna Ortega) koja nastoji ovladati svojim nadnaravnim sposobnostima i riješiti misteriju svoje obitelji. Ako ste fanovi obitelji Addams, ovu ćete seriju moći pogledati u jednom posljepodnevu jer će svih 8 epizoda izaći u istom danu.

„SNACK VS. CHEF“ (30.11.)

Imamo i jednu gasto stvar za vas uz koju ćete se opustiti i nasmijati u zadnjim danima studenog. U ovom natjecateljskom showu, 12 će kuhara inspirirani nekim od najpoznatijih svjetskih snackova osmišljati svoje vlastite, a sve to kako bi osvojili nagradu od 50 tisuća dolara.  U showu će vas do suza nasmijavati komičari Megan Satler i Hari Kondabolu i zato mislimo da je ovo idelan show za slobodne dane.

SAZNAJ VIŠE: