Otkrijte koje jezive naslove Netflix priprema za listopad

Ušli smo u mjesec Halloweena koji je, osim s budnevama i ludima kostimima, obogaćen i s mnoštvom jezivih filmskih i serijskih naslova. Netflix se ove godine nije štedio pa na stol donosi niz naslova od kojih će vam se slediti krv u žilama
01.10.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Stigao je listopad i službeno je započela „spooky“ sezona. Ona je povezana s američkim blagdanom i festivalom Halloween koji se slavi 31. listopada. Iako je riječ o američkom blagdanu, cijeli svijet uhvati Halloween groznica, pogotovo kada je riječ o filmovima. Hollywood počne štancati hororce i trilere, sve kako bi na što bolji način obilježio ovaj jezivi praznik i na kraju krajeva, donio zaradu. Realno, hororce ćemo najviše gledati baš ovaj mjesec. Streaming platforme također uskaču u vlak horor i triler filmova, a ovaj listopad Netflix nudi mnoštvo dobrih naslova koji će vam zalediti krv u žilama. Pogledajte popis.

Mr. Haringan’s Phone (5.10.)

Netflix započinje ovaj mjesec snažno s ovim jezivim horor filmom koji predstavlja adaptaciju novele Stephena Kinga. Radnja filma prikazuje Craiga, mladića koji se sprijateljio s povučenim milijarderom po imenu gospodin Haringan. Tragično, gospodin Garringan ne ostaje još dugo na ovome svijet. Kada starac premine, Craig uskoro otkriva da može komunicirati sa svojim preminulim prijateljem putem glavnog telefona u kući ovog bogatog starca. Ono što se dogodi sljedeće, jednostavono morate pogledati da biste povjerovali.

The Midnight Club (7.10.)

Ova triler tinejdžerska serija držat će vas na rubu kreveta čitavo vrijeme. Sve započinje s djevojkom kojoj je ustanovljena neizlječiva bolest i ona odlazi u hospicij za djecu s terminalnim oblicima bolesti. tamo članovi ekskluzivnog kluba sklapaju pakt: onaj tko prvi umre mora poslati znak s one strane groba. Serija je adaptacija istoimene knjige Christophera Pikea i sadržavaj će deset epizoda od kojih se prva zove „Something is Killing the Children“.

Luckiest Girl Alive (7.10.)

O ovom drama trileru s Milom Kunis u glavnoj ulozi svi pričaju. Film je temeljen na istoimenom romanu Jessice Knoll, a Kunis glumi protagonisticu Ani FaNell, mladu ženu čiji je savršeni život kada se od nje traži da se vrati u mračno razdoblje svojih tinejdžerskih dana u školi. Naime, dok je bila tinejdžerica u prestižnoj školi Brentley, dogodio se šokantan incident pa je redatelj kriminalističkof dokumentarca pozove da ispriča svoju priču. Tada će se Ani morati suočiti s mračnom istinom koja prijeti njezinom savršenom životu.

The Watcher (13.10.)

U traileru od kojeg vas prođe jeza, Netflix je otkrio svoju novu mističnu triler seriju „The Watcher“, u seriji se obitelj Braddock useljava u svoj novi dom u mirnom susjedstvu. Međutim, obitelj će morati paziti na opasnost na svakom koraku dok pokušava razotkriti istinu o susjedstvu i kući u kojoj žive. I to zato što ih netko pod imenom „Promatrač“ pomno drži na oku.

Guillermo Del Toro Cabinet of Curiosities (25.10.)

Legendarni redatelj  Guillermo Del Toro je poznat po svojim filmovima u kojem je kreirao mistična i čudovišna bića poput onih u Panovom labirintu i Obliku vode, a sada predstavlja svoju kolekciju horora i užasa. U intervjuima je pokazao knjigu koju je sam napravio pod nazivom „Guillermo Del Toro Cabinet of Curiosities: My Notebooks, Collections, and other Obsessions“ koja sadrži niz skica, ilustracija, i misli koje nikad prije nisu viđene. I sada ovaj fanastičan redatelj u suradnji s Netflixom predstavlja svoju kolekciju užasa kroz osam horor priča koje izazivaju trce niz kralježnicu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: