SEARCH

Pripremite se za jezivu Wednesday iz obitelji Addams!

Na Netflix stiže sablasna serija „Wednesday“ koja priča priču o kćeri najpoznatije obitelji na malim ekranima
09.06.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
RECOMMENDED

Ona je jeziva, čudna, tajanstvena i sablasna, a sada je Wednesday Addams dobila i svoju seriju. Netflix nam donosi novu poslasticu sa serijom „Wednesday“ koju je režirao legendarni Tim Burton. Čim je riječ o Burtonu znamo da nam se priprema uvrnuta i neočekivana priča. U ulogu Wednesday Addams uskočila je glumica Jenna Ortega, a njoj rame uz rame će glumiti Catherine Zeta-Jones i Luis Guzmán u ulozi Wednesdeyinih roditelja, Gomeza i Morticie Addams. Ova komično-dramska serija od osam epizoda prikazat će legendarni lik iz Obitelji Addams u potpuno novom svijetlu.

Serija „Wednesday“ na Netflixu prikazuje kćer Addams kao studenticu na „Nevermore“ akademiji u gradiću Jerichu gdje je pronašla mnogo prijatelja, ali i neprijatelja. Wednesday se mora snalaziti u novim i vrlo zapetljanim odnosima, spriječiti monstruozni pohod ubijanja koji terorizira lokalnu školu te riješiti nadnaravni misterij koji je zapleo njezine roditelje prije 25 godina.

„Addams Family“ bio je crtani film kojeg je kreirao Charles Addams. On je prikazivao obitelj, odnosno bizaran aristokratski klan opsjednut sablasnim stvarima s potpunim nedostatkom brige oko toga kako ih drugi percipiraju. Crtani film je doživio veliki uspjeh pa je 1964. godine nastao istoimeni sitcom koji je dočarao osobnosti članova obitelji Addams. Otada su snimljena dva još dva filma, dvije animirane serije, dva animirana filma te je kreiran mjuzikl na Broadwayu. Obitelj Addams je doista prikupila veliku slavu, a sada njihovu popularnost okrunjuje ova nova Netflixova serija.  Još nije objavljen datum izlaska serije, ali svakako bi je mogli gledati ove godine. Čini se da će crne pletenice, crna haljinica i bijelo lice biti glavna maska ovogodišnjeg Halloweena.

SAZNAJ VIŠE: