Stigla je suradnja Balenciaga x Adidas. Evo koliko će vas koštati

Nakon suradnje s brendom Gucci, Adidas je opet u fokusu s kolekcijom koju su dizajnirali s Balenciagom. Ova kolekcija je posveta old school siluetama sportskog brenda uz određene preinake
03.11.2022.
IMAGE SOURCE: Balenciaga Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
RECOMMENDED

Ako pokušate kupiti neki od komada iz ove suradnje nećete uspjeti. Naime na Balenciaginoj stranici je kolekcija objavljena kao što je najavljeno prije dva tjedna, ali komadi iz nekog razloga još nisu dostupni za kupovinu. Ako kliknete na neke od njih, otvara vam se „error“ stranica što znači da launch još nije spreman i vjerojatno će biti u popodnevnim satima. Na Instagram profilu brenda Balenciaga kampanja je u punom jeku i Bella Hadid je glavno zaštitno lice kolekcije. Kako smo napomenuli, kolekcija je oda Adidasu iz nekih starih vremena, ali svojevrsni hommage mladim ljudima iz Istočne Europe i to u vremenima kada je tamo odrastao Demna. Iako je još 2017. izjavio da je Istočna Europa kao koncept odijevanja „gotova“, s ovom kolekcijom nam se ne čini tako. Zato je i zanimljivije vidjeti Kim Kardashian kako hoda u prevelikoj old school Adidas trenirki koja nas sve podsjeća na stare fotke klinaca iz Istočne Europe.

Cijene pak nemaju veze s tim dijelom Europe i usmjerene su na džepove Kardashianki. Oversized pamučna majica košta 550 dolara, donji dio trenirke je 850 dolara (trenirka je isti model kao klasična Adidas samo oversized kroja), puffer jakna košta 2600 dolara, hoodie košta 895 dolara. Kad smo cijena, Palace x Gucci i dalje drže rekord sa sumanutim ciframa koje su postavili za neke komade. A o tome više možete pročitati ovdje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: