Stigao je trailer serije o supermodelima 90-ih

Najpoznatiji supermodeli 90-ih su dobili vlastitu dokumentarnu seriju koja kreće u rujnu na Apple TV. Cindy, Linda, Naomi i Christy se pojavljuju u prvom službenom traileru
12.07.2023.
IMAGE SOURCE: Versace
RECOMMENDED

90e su bile godine kada su modnim pistama vladale Christy Turlington, Linda Evangelista, Naomi i Cindy Crawford. Ova četvorka je bila originalna postava supermodela koje su popločale put u industriji za sve ostale modele nakon njih. Mnogi se i dalje prisjećaju njihove slave s nostalgijom, a Apple TV je odlučio pozvati redateljicu Barbaru Kopple koja će nas provesti kroz živote i karijere u dokumentarcu čija je premijera zakazana za 23.rujna ove godine. Jučer je objavljen službeni trailer u kojem je postavljeno samo jedno pitanje: Što znači biti supermodel? Ovo pitanje se poteže već neko vrijeme najviše zbog „nepo babies“ modela koje već godinama vladaju na sceni. 90-ih nije bilo društvenih mreža, reality tv-a i svih alata koji bi neku djevojku mogli pogurati u modeling i učiniti je zvijezdom.

Svi originalni supermodeli su otkriveni od strane skauta na ulici ili na nekom lokalnom castingu. Ove djevojke nisu bile zvijezde kada su počele s modelingom. Bile su nepoznate mlade djevojke koje su svoj put stvorile radom. Pretpostavljamo da će ovaj dokumentarac opet potaknuti lavinu komentara i da će Naomi Campbell biti najiskrenija. Naomi je više puta komentirala trenutno stanje u modelingu i nagli proboj djece poznatih i slavnih. Drago nam je da vidimo Lindu Evangelistu koja se povukla iz medija i industrije zbog jednog loše odrađenog beauty tretmana koji ju je koštao fizičkog i psihičkog zdravlja. Jedva čekamo ovaj uradak!

SAZNAJ VIŠE: