Imamo sve detalje nadolazećeg spinoffa serije „The Office“

Željno iščekujemo spinoff voljene serije "The Office", a sada napokon imamo malo više detalja. Znamo radnju i glavne likove
14.05.2024.
IMAGE SOURCE: Peacock/ Profimedia/ Instagram @theoffice, @thewhitelotus/ Pinterest
RECOMMENDED

Cijelo vrijeme se raspravlja o najavljenom spinoffu megapopularne serije „The Office“. Zadnje što znamo je da se kreatoru američke verzije The Officea, Gregu Danielsu, pridružuje Michael Koman kao sukreator spinoffa. No sada znam ipak malo više o seriji nakon što ju je preuzeo streaming gigant Peacock.

Peacock je najavio da će nova serija biti smještena u isti svemir  kao i američka verzija The Officea e da će pratiti priču o “umirućim povijesnim novinama sa Srednjeg zapada i izdavaču koji ih pokušava oživjeti s novinarima dobrovoljcima”.

Domhnall Gleeson i Sabrina Impacciatore iz The White Lotusa predvodit će glumačku postavu, dok će Daniels i Koman biti izvršni producenti uz Rickyja Gervaisa — tvorca originalnog UK filma The Office — Stephena Merchanta, Howarda Kleina, Bena Silvermana i Banijaya Americas.

the office spinoff

the office spinoff

“Prošlo je više od deset godina otkako je posljednja epizoda ‘Ureda’ emitirana na NBC-u, a hvaljena humoristična serija nastavlja stjecati popularnost i graditi nove generacije obožavatelja na Peacocku,” rekla je Lisa Katz, predsjednica, NBCUniversal Entertainmenta. “U partnerstvu s Universal Television i predvođena kreativnim timom Grega Danielsa i Michaela Komana, ova nova serija smještena u svemir Dundera Mifflina predstavlja novu postavu likova u novom okruženju zrelom za komično pripovijedanje: dnevne novine.”

the office spinoff

Još samo čekamo prvi službeni trailer i datum izlaska serije. I naravno, kako će se serija zvati.

SAZNAJ VIŠE: